5 mečeva na pobede favorita uz GG

Pozdrav burazeri. Danas pobede favorita uz GG jurim u Turskoj na kup utakmicama.i Engleskoj 7 . Trabzonspor - Boluspor 1&GG 2.85 , Galatasaray - Denizlispor 1&GG 3.05 , Ebbsfleet - Billericay 1&GG 2.60 , Maidstone - Welling 1&GG 2.65 , Braintree - Dartford 2&GG 2.60 . Kvota tiketa 155.72 Maxbet . U Meridianu na iste mečeve išao sa multi tr 2-4 gola favorita uz primljen gol. Kvota tiketa 919.84 - tiket na profilnoj slici. Prvo što bih prokomentarisao je velika verovatnoća da se ni jedan od ovih mečeva ne završi pobedom favorita uz GG . To je najviše uticalo na izuzetno male uloge na ova 2 tiketa. U Maxbetu idem na eventualni dobitak od 10.000 + din a na još manji ulog u Meridianu eventualni dobitak 50.000 din - vidi se na profilnoj. Ograničenje golova donosi bolju kvotu.Za sva 4 meča a tip 1&GG veliko pitanje da li će favoriti primiti gol. Ipak kad pregledate statistiku ima nekih rezončića pokušati s ovim tipom igre . 2&GG na Dartford je veoma rizično kada se pogledaju međusobni susreti. Po formi timova dvojka bi trebalo da dođe , po međusobnim GG je realnije pojuriti nego ki 2 . Obzirom na današnju ponudu odabrao sam ovih 5 mečeva . Realno , teško da će biti sportske sreće da prođe i tiket iz Maxbeta a kamoli tiket iz Meridiana. U Meridianu sam to što vidite na profilnoj slici odigrao i kao 10 dublova . To mu je kao da odigrate sistem 2/5 . Dublove odigrao takođe na male uloge i eventualni dobitak 2000+ din. po dublu. Ako bude bar malo sportske sreće bar 1 a možda i 3 dubla prođu. Juče prošao samo 1 dubl s kvotom 18.40 . Na Mančester se čekalo bar 1:2 za prolaz još 2 dubla. Ipak ostalo 1:1 . Meni su jučerašnji mečevi delovali izglednije za prolaz na multi tr nego ovi današnji. Kad pregledate statistiku odlučite vredi li pokušati s pobedama favorita uz GG . Ako vam je mnogo sumnjivo idite s manje rizičnim tipovima igara. I ja ću kad pustim objavu uplati bar 2 tiketa na pobede uz golove ili bar na golove favorita. Sretno.

  • Samo da prokomentarišem Turke. Galatasaraj gubi na poluvremenu 1:2 . Obzirom na dešavanja na terenu prosto neverovatno. Zato i jeste bedna kvota za ki 1 . Oko 1.55 . Za to je potrebno da Galatasaraj postigne bar 2 gola u drugom a da ne primi gol. Kako igraju , moguće da prime još jedan. Kec je u tom slučaju bedno plaćen. Ja sam u Maxbetu udario singl po kvoti 2.35 da Galatasaraj daje bar 3 gola u drugom, odnosno D4+ . U Meridianu na sitno probao tr 4:2 , 4:3 i ostalo (Galatasaraj da postigne bar 5 golova) . To se sve isplati ako Galatasaraj pobedi uz bar D4+ . Ako ne prođe d4+ - cepam sve tikete i završavam dan u minusu..

  • Zbog Kineza koji kreću od 11h ovde par predloga. Tiket s kvotom 20.42 Maxbet : Guangzhou FC G2+ , Shanghai SIPG 2&2+ , Al Rayyan 2&2+ , Al Duhail G1+I&G2+ , Al Arabi 1 , Čelzi 1 . Tiket app karaktera pa na mali ulog. Ja idem na eventualni dobitak od 5000 din. Na profilnoj slici 5 mečeva na kojima jurim pobede favorita uz GG - na multi tip igre. Tiket uplaćen na mali ulog da se vide parovi. To sam odigrao i kao 10 dublova , tj kao 2/5 ali posebno. Zbog manjeg ukupnog uloga a da eventualni dobitak bude bar 2000 din ako bude samo 2 pogotka. Po meni a i po kladionici prvi i zadnji par najrizičniji. Isplativije je odigrati tripl i dublove ali nikad se ne zna. Možda pre prođe multi tr na ova 2 sumnjivija nego na ove gde je to izglednije za prolaz.Ko isprati sretno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺