Par predloga - dvojke , 2&GG , multi tr 1:2, 1:3,1:4

Pozdrav burazeri. Juče loše na pobede favorita uz GG ali ne odustaje se od ovog tipa igre. 6 mečeva mi je privuklo pažnju. Na svih 5 su gostujući timovi favoriti . Larne , Anderleht , M.Utd i M.Tel Aviv očekujem da pobede , Glenavon i WBA su mi nešto sumnjiviji . . U Maxbetu uplatio svih 6 dvojki , kvota tiketa 15.13 . Idem na mali ulog i eventualni dobitak 5000 din. U drugoj varijanti Anderleht 2&2+ , Larne 2&2+ i M.Utd 2&2+ , M.Tel Aviv 2 , Glenavon daje bar gol u drugom, WBA daje bar gol u drugom. To je sve što sam za sada uplatio u Maxbetu. Na profilnoj slici tiket s kvotom preko 1454.33 Meridian. Kvota i nije bitna , teško da ovakav tiket prođe. Uplatio sam ga na baš mali ulog da bi se videli parovi , tip igre i kvote. Smeo bih i da se kladim u 100 - 200 evra da ovo ne prolazi :) . Međutim nadam se bar 1 dubl prolazi. Ako se odigra na svih 5 favorita sa slike standardni multi tip igre u dublovima i bar 1 prođe ne može se biti u minusu . Ima i zarade koliko toliko. Ja sam uplatio svih 10 dublova + sistem 3/5 - na tip igre sa slike. Zbog sistema 3/5 samo bih vratio uloženo i neki dinar viška ako sistem padne a samo 1 dubl prođe. Ali poenta je u tome da se nadam da utrče 3 pogotka. Zato sam ovako odigrao. Kome je neki od favorita sa slike sumnjiv neka ga izbaci i proba sa 2/4 . Na manjem sistemu je i isplativije pogoditi samo 2 . WBA mi je najsumnjiviji za 2&GG , najviše zbog međusobnih. Mada možda ipak uplatim u Meridianu i WBA u dublovima sa ovih 5 favorita sa slike. Na isti tip igre.Ustvari kad već razmišljam o 2&GG na WBA rizikovaću sa sistemom 2/5 na favorite sa slike a WBA ću taviti ukao fiks na taj sistem. Na isti multri tr kao i ostale. Nisam pogledao koja je kvota ako bih svih 6 odigrao u glavu na multi tr . Verovatno i na taj tiket bacim par dinara za eventualni dobitak od bar 50.000 din. Neće 99,99 % proći ali baš me briga za siću. Obzirom da ću uplatiti i ove tikete sa WBA , biću par stotina dinara u minusu ako prođe samo 1 dubl na multi. To je ništa u odnosu ako bi se uhvatilo bar 3-4 . Bar će mi danas biti zanimljivo i da ne prođe ni jedan dubl. Kad pregledate statistiku , odlučite gde vredi pojuriti multi tip ili bar 2&GG . Za tip igre 2&GG i ja se razmišljam da li u Maxbetu da idem sa triplom i dublovima ili 4 u glavu i dublovi , bez Glenavona i WBA. Toliko od mene za danas. Ko isprati nešto od predloga sretno.

  • Dodaću kao ideju. Na M.Utd , Larne i Anderleht planiram da pojurim gost 1+ prvo & gost 3+ . Zavisi od kvote tripla na koji ulog i eventualni dobitak ću ići ali max . na dobitak od 5000 din.

  • Pozdrav burazeri. Ukratko šta sam za sada uplatio. Prvi meč sa mojih tiketa kreće od 14:30 . Constantine - Hussein Dey 1 , MC Alger - Arba 1 , Trabzonspor - Boluspor 1 , Galatasaray - Denizlispor DI1+&D2+ , Ebbsfleet - Billericay DI1+&D2+ , Maidstone - Welling DI1+&D2+ . Kvota tiketa 10.03 Maxbet . Moj ulog 500 din. Eventualni dobitak s bonusom 5264 din. U drugoj varijanti tiketa na svih 6 favorita samo ki 1 i pojačao tiket sa Woking - Dover 1 , Braintree - Dartford 2 . Kvota tiketa 11.26 isto na mali ulog i eventualni dobitak od 5000 din. Pregledajte statistiku. Sretno.

  • kad sam već tu da prokomentarišem onaj kiks Mančestera. Samo 1:1 ... Maler . Mogao je proći i sistem 3/5 I 3 dubla na multi tr da je bilo 1:2 ... Ovako blag minus na multi samo zbog sistema. Bez obzira što sam dodao i WBA i odigrao ukupno 15 dublova . Taj 1 dobitni dubl vratio uloženo na svih 15 dublova ali ne i dovoljno da pokrije i uplatu na sistem. Blag minus,

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺