Par predloga za danas

Pozdrav burazeri. Podeliću sa vama par tiketa koje sam uplatio za danas. Na profilnoj slici tiket s kvotom 6.45. Uslikao sam da se vidi i ulog i eventualni dobitak. Sva 4 meča odabrao zbog vremenskog termina ali ima i rezona pojuriti 1&2+ na Nemce . Trabzon po meni bolji od današnjeg protivnika očekujem da postigne bar 2 gola. Drugi tiket koji sam uplatio za danas , tip igre D1+ prvo &D2+ cela na Lajpcig , Rendžers , TNS , AZ Alkmar i Rijeku. Kvota tiketa 8.40 moj ulog 600 din. za eventualni dobitak 5.190 din. Na ovih 5 mečeva planiram da idem i sa tipom igre 1&2+ . Ostavio sam to za kasnije jer verovatno taj tiket pojačam još nečim. Tip igre D1+I&D2+ pojurio još na 6 timova gde se ovaj tip igre bolje plaća . Trabzon , Hamburger , Connah's Q., Zurich , Cove Rangers i Cliftonville . Kvota tiketa 52.32 , moj ulog 100 din. Nisam optimista za prolaz tiketa ali bar za 100 din. probam. Još jedan veoma rizičan tiket na mali ulog i eventualni dobitak od 5000 din. : Bohemians - Pardubice GG&D2+ , Slovacko - Jablonec GG&D2+ , Karvina - Plzen GG&G2+ , Hradec Kralove - Sparta Prag GG&G2+ . Optimistički na Čehe ali uz malo sportske sreće ovo bi moglo proći. Na jači ulog ne bih ovo uplatio. To je sve što sam stigao za sada da uplatim. Naredne tikete koje planiram da uplatim su na tip igre 1&GG a ako stignem i na multi tr 2-4 gola favorita uz primljen gol. Ne znam koliko ću imati vremena za internet , zato ću sada napisati na koje timove ću rizikovati sa 1&GG ( i verovatno na multi tr u Meridianu) . Trabzon , Hamburger , Zurich , Cove Rangers , Cliftonvile i Royale Union SG . Uz ove timove iskombinovaću Lajpcig , Rendžers , TNS i AZ Alkmar . Na svih 10 planiram sistem 4/10 na multi tr . Kad pregledate statistiku odlučite šta vredi ispratiti. Takođe korigujte moje tipove igre jer na dosta od ovih mečeva je manji rizik ići s tim daje bar 2 gola . Tip tim 2+ ću i ja uplatititi bar na 2 tiketa . Sretno.

  • Pošto na tiketu s profilne sva 4 meča kreću od 14:00 , potrudiću se da u toku dana promenim profilnu sliku nekim narednim tiketom koji uplatim. Danas očekujte još predloga . Sutra ne verujem da ću nešto stići da predložim.

  • Na profilnoj slici tiket s kvotom 7.40 . 5 mečeva na pobede favorita uz 2+ gola. Rendžers i TNS nisu na ovom tiketu samo zbog malih kvota za 1&2+ Ako vam je Barsa ili neki drugi tim sumnjiv, izmenite tiket.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺