Par APP tiketa

Pozdrav burazeri. Podeliću sa vama par tiketa koje sam uplatio za danas. Veoma su rizični i na male uloge . Mečeve LŠ nemam na tiketima . Pisao sam i ranije , volim da ih gledam ali ih izbegavam na tiketima. Obzirom na današnju ponudu , bio sam u dilemi odigrati nešto ili pauzirati. Ipak , kada sam pregledao statistiku za nekoliko današnjih mečeva , odlučio da probam nešto . Na profilnoj slici 5 mečeva , Englezi , niže lige , na tip igre pobeda favorita uz bar 2 postignuta gola. Kvota tiketa 22 . Uslikao sam da se vidi i ulog i eventualni dobitak. Po ulogu se vidi da nisam optimista za prolaz tiketa . A ako prođe ima za boks cigareta i flašu viskija , meni dosta . Šalu na stranu , ove Engleze ne bih ni stavljao na tikete da je ponuda bolja. Razmišljam o meču Elgin - Kelty Hearts , Škotska 4 . Očekujem 2&2+ . Verovatno ponovim tiket s profilne ali umesto Walton Casuals - Hayes & Yeading 2&2+ ubacim 2&2+ na Škote. Na mečeve s profilne odigrao i tiket s kvotom 7.27 - tip igre favorit daje bar 2 gola. Takođe na mali ulog i tripl s tipom 2&GG . Elgin - Kelty Hearts , Walton Casuals - Hayes & Yeading i Haringey - Worthing . Kvota tiketa preko 25 . Na sva 3 meča pojurio i tip igre GG&G2+ ali sam dodao i Queen of South - Cove Rangers GG&G2+ kvota tiketa preko 29.56 Na sva 4 meča gostujući timovi po meni bolji. Ipak nešto manji rizik bi bio tiket GG3+ na sva 4 meča - verovatno ću uplatiti i tu varijantu. Imate vremena da pregledate statistiku. Mečevi kreću tek od 20:45 . Ko isprati nešto od predloga sretno .

  • Burazeru Vepru hvala na komentaru u prošloj objavi. Ukratko sam prokomentarisao što se tiče uloga na tikete. Danas je baš primer kada idem manjim ulogom jer ove tikete ne bih ni odigrao da je neka bolja ponuda. Ako šta prođe , dobrodošlo...

  • Svako igra kako njemu odgovara. Ja cesto imam uloge i po 100 dinara na kvotu 10 jer volim da pratim i da non stop imam nesto u igri. Cesto odigram 100 takvih tiketa dnevno u lajvu. Nema smisla ali ja to volim i jbg. Ne znam, moje je misljenje da bi bilo fer da ako se postavi dobitni tiket da se vidi. Mislim da je to vazno. Ako vidim kvotu 10 i ulog 10.000 drugacije cu odreagovati na taj tiket nego na istu kvotu a na ulog od 100 din. Mialim da ako se vec poatavi slika da je fer prema ostalim burazerima da se vidi i ulog. Svako dobro😉

  • Pozdrav tebi buraz. Napisao sam ti u komentaru prošle objave koliko ja ulažem na kvote 5 , 10 i još neke primere. Držim se toga za sada . Ako pročitaš malo pažljivije šta sam napisao , shvatićeš koliko ulažem na koji tiket jer ulog prilagođavam željenom dobitku. Ja zaista igram više zabave radi ali lepo je kad tiketi prolaze. Ipak da uložim samo 100 din. na kvotu 10 ili 200 na kvotu 5 ne pada mi napament. Meni ne bi bilo zabavno dobijati 1000 din po tiketu . Većinom idem na dobitak od 5000 din. Zatim na dobitak od 10000 din. Kada mi je nešto mnogo sumnjivo dešava se da idem na manji dobitak od 5000 ali to izbegavam i da odigram . Pročitaj još jednom moj komentar iz prošle objave , jasno je na koje kvote tiketa koliko ulažem.

  • Nego ušao sam da postavim profilnu sliku iz Maxbet kladionice. Tiket sa jučerašnje profilne nije prošao ali ko je odigrao tim2+ može uzeti cashout . 2 meča su odložena do daljnjeg a 3 odigrana . Na ta 3 je prošlo tim2+ a cashout je 3.3 puta ulog na tiket. Obzirom da Maxbet daje cashout tačno toliko kao da su kvote 1 za dva odložena meča , čemu čekati 48 sati . Isti iznos bi dobili i nakon 48 sati. Zato sam uzeo cashout za 2 tiketa. Drugi tiket mi je isto na tim 2+ ali sam ubaci i Škote o kojima sam pisao . Ko voli da čeka neka sačeka ali dobitak će biti isti kao i danas jer su kvote 1 na odložene mečeve .

  • Samo bih dodao , ni danas mi se ne sviđa ponuda ali imam nekih ideja . Verovatno ću za 1-2 sata pustiti objavu .

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺