ITA: Serie C - Group C

17:30-Bari - Turris....... Turris vise od 0,5 @1,80 5/10...... Turris vise od 0,5 prvo poluvreme @3,45 3/10... Turris vise od 1,5 @5,60 1/10..... u okviru 8 kola grupe C ceka nas izuzetno zanimljiv mec izmedju Barija i Turrisa. Gostujuca ekipa je sigurno najvece iznenadjenje do sada u ovoj grupu. Trenutno su u brutalnoj formi i to treba naplatiti, posle ne bas ubedljivog starta poslednja 3 meca su odigrali brutalno dobro i postigli svega 11 golova. Pogledao sam ceo mec protiv Catanie malo sam ih analizirao pogledao highlights-e sa drugih meceva i stvarno je nerealno koliko sansi stvaraju. Trener gostiju je rekao da nisu ocekivali trenutnu poziciju ali da ekipa radi sjajan posao, da nemaju sta da izgube jer je Bari na ppiru favorit. Sa druge strane Bari igra malo tvrdji fudbal primili su samo 3 gola posle 7 kola i moze se reci da igraju na rezultat. Trener je rekao da ih ceka sve osim laganog meca i da su ekipa koja ne zna da se brani i da se plasi kada ostave puno prostora pozadi posto kontre tesko brane. Sta god mislim da im za sada odlicno ide ta odbrana. Upravo mislim da ce Turris unistiti Bari na kontra napad i ja mislim da cemo ovde sutra videti iznenadjenje i sva tri boda za goste, kao i uvek odlucicu se za golove a kvote su prava poslastica.

  • Moram ovde probati 1p2&gg, kvota 40.

  • Lepa lova u 8 min 0:1 jos jedan za celu ako moze ako ne i ovo je predobro.

  • Sva tri pika na poluvremenu dosla, 1:2 pp. Bravo za kvotu 40!

  • Hvala za utakmicu. Iskreno je ne bih ni video, ne moze se sve ni ispratiti. Sitno sam odigrao, za 150 dinara jer nisam nesto posebno ni imao na racunu.

  • Ma brate plus je plus koliko god, 50e ti palo sa neba bukvalno.

  • Jutos sam uhvatio rio ace 2/1 i za 260 uzeo 6000. Onda sam na Nemce pukao 5000. Sad se vratio na 6000. Daleko je ponoc, otici ce i ovo al vazno da se igra🙂

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺