Par tiketa na meni zanimljive mečeve

Pozdrav burazeri. Ovih dana nemam puno vremena za internet ali bar par tiketa uspevam da uplatim. Podeliću sa vama šta sam za danas uplatio. Kadas pregledate statistiku ispratite ono što vam se čini ok. Danas na par tiketa idem i s kvotama ispod 2 . Na ostalim klasika .Kao prva prfilna slika za danas tiket s kvotom 10.70 Merkur . 3 meča gde očekujem golove oba tima i 2 izrazita favorita da pobede uz bar 3+ i postignutim bar jednim golom u prvom. Tiket 2 : Na Always i Strongest ponovio 1&1+I&3+ ( što bi trebalo lagano da prođe ako ne padne sneg ili neki crveni karton) . dodao Tromsdalen D2+ , Hafnarfjordur D2+ i Stjarnan DI1+&D2+ . Kvota tiketa 8.14 Merkur . To je sve što sam uplatio u ovoj kladionici za danas . Ostali tiketi kvote Maxbet. Prvi tiket koji sam uplatio u Maxbetu nije baš za ispratiti. Ko voli rizik neka razmisli. Tromsdalen DI2+ 3.45 , Helsingborg GI2+ 4.70 , kvota dubla 16.22 Ako neko isprati verovatno će biti veća kvota dubla. Ponovio sam ovaj dubl Tromsdalen DI2+ 3.95 , Helsingborg GI2+ 4.95 ( skočile obe kvote) i pojačao sa Always DI2+ 2.25 i Strongest DI2+ 2.20 . Kvota tiketa 96.78 U drugoj varijanti oba favorita u Boliviji u fiksu DI2+ a ova 2 favorita 1/2 na tim 2+ prvo. Bolivijci su izgledni za prolaz a ova 2 veoma rizična. Naredni tiket : Always DI1+&D3+ , Strongest DI1+&D3+ , Tromsdalen DI1+&D2+ , Stjarnar DI1+&D2+ , Hafnarfjordur D2+ . Kvota tiketa 13.35 . Na Bolivijce sam ponovio DI1+&D3+ i dodao tip igre GG na Sp. Moscow (Rus) - Benfica (Por) , Dinamo (Cro) - Legia (Pol) , Ferencvaros (Hun) - Slavia Prag (Cze). Kvota tiketa 21.76 . To je sve od tiketa koje sam uplatio za danas . Ne znam da li ću stići nešto da uplatim na jače kvote . Nisam stigao ni da pogledam koliko se plaća 1&GG , 2&GG u jednom od poluvremena na par meni interesantnih mečeva. Ako stignem da uplatim i te tipove igre, biće predloženo. Ko isprati nešto od predloga sretno.

  • Male greške u tekstu zbog žurbe ili tastature. Nebitno. Za sneg u Boliviji se nisam šalio , sinoć prekunt meč u Boliviji zbog snega. Čekam danas nastavak . U dublu na Bolivijce odigrao 1&GG a trebalo bi da tako i završe. Merkur ne računa kvotu 1 jer se očekuje nastavak. Maxbet me malo iznenađuje . Za tiket gde sam odigrao 4 meča na tip DI1+&D2+ čekam isplatu a tip na Nacional Potosi prošao već u prvom.

  • Stigoh kući i reko da proverim tikete na nalogu. Na Maxbetovom sajtu to ne mogu - vidi se na profilnoj slici. Ali pisao sam tikete i ovde. Koliko vidim Strongest se čeka na 2 tiketa u Maxbetu i na jednom u Merkuru. Always odradio 2 u prvom , nadam se i Strongest .

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺