Par tiketa po vremenskom terminu

Pozdrav burazeri. Nisam baš oduševljen današnjom ponudom. Zato danas na mojim tiketima nekoliko prijateljskih mečeva. Na profilnoj slici tiket s kvotom 16.97 Merkur. 5 prijateljskih na tip igre GG&1+I&1+II . U ovoj kladionici uplatio i dubl s tipom 1&GG na Wolfsburg i Almere . Kvota dubla 8. Oba meča kreću u 16:00 što je 1 od razloga za uplatu. Par tiketa kvote Maxbet : Almere - MVV GG&D2+ 2.0 , Wolfsburg - Kiel GG&D2+ 1.95 , Wurzburger - G.Furth GG&G2+ 2.12 , Gyor - Vasas GG&G2+ 2.25 . ukupno 18.60 U drugoj varijanti tiketa : Almere D2+ , Wolfsburg D2+ , G.Furth G2+ , Vasas G2+ i pojačao sa Trabzon D2+ . Kvota tiketa 8 . I za ova 2 tiketa birao mečeve po vremenskom terminu. Nešto od ovih prijateljskih mečeva ću iskombinovati sa revanš mečevima kvalifikacija LŠ. Alashkert - Connah's Q. i Legija - Bodo . Verovatno ću probati sa 1&GG na oba meča ili bar GG&D2+ . Ići ću i sa nekim manje rizičnim tipovima igre . Uz ove mečeve kombinovaću i dvojku u meču kupa Argentine . San Telmo - Banfield igraju na neutralnom terenu. Po meni 1.70 za dvojku , dobro plaćeno. Igra se samo 1 meč . Toliko za sada . Sretno.

  • Taman na 3 meča izrokam dublove u lovu na kvote i 1 meč otkazan , B.Leverkusen - Wehen . Išao sa tipom igre 1&GG prvo , 1&GG drugo u dublovima sa Almere 1&GG prvo , 1&GG drugo i Wolfsburg 1&GG prvo , 1&GG drugo. Sad mi samo 1 dubl u igri. Razmišljam da sad umesto Leverkusena proigram dublove sa Trabzonom na 1&GG prvo , 1&GG drugo. Altrnativa mi je i 2&GG prvo , 2&GG drugo na G.Furth . Po onome kako su odigrali prve mečeve , možda vredi pojuriti 1&GG prvo , 1&GG drugo i na Alashkert - Connah's Q. , Legija - Bodo . Ovo su samo ideje . Obzirom da je Leverkusen otkazan uplatiću nekoliko dublova na ove ostale mečeve . Dok to uplatim , možda već i krenu mečevi od 16:00 . Zato neću stići da preporučim konkretan dubl . Kad pregledate statistiku , odaberite svoj dubl , tripl ili sl. Kvote su isplative i da utrči samo 1 dubl od 6 komada , nekad i 1 od 10 isplativo - ako bar na jednom meču utrči 1&GG prvo.

  • Na profilnoj slici 7 mečeva posle ponoći. Znate da je 1/8 finala u pitanju i da se igraju prvi mečevi. Sinoć na 5 mečeva u ovim kupovima , samo na jednom meču 2+ prvo. Danas očekujem bar na 2-3 da prođe . Planirao da uplatim sistem 3/7 ali mi je zabavnije ovako. Ako se odigra 3/7 valjalo bi i jači ulog. Koliko god da se uloži na 3/7 eventualni min dobitak je nešto manji od uloga. Zato idem na 4/7 ali na manji ulog. Biće zabavnije a ako utrči 4-5 lepo. Takođe , zabave radi na svih 7 mečeva tip GG kvota tiketa 153.75 . Toliko za danas. Uskoro će pasti temperatura ispod 40 pa ću malo u šetnju :)

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺