Dubl hokej+fudbal

Hokej KHL CSKA Moscow Avangard Omsk 1 1..80 Danas na programu peti duel u finalnoj seriji gde je rezultat trenutno 2 2. Neko ce reci skroz ne zahvalno za tipovanje jer je finale i a po rezultatu koji je opet kazem 2 2. Ali ja bas naprotiv mislim da sad itekako mozemo sumirati utiske na osnovu vidjenog. Prva po meni i najbitnija stavka skracen roster Avangarda (3 igraca manje otpocetka serije), jos je danas upitan i čeh Jiri Sekac. Svi koji prate hokej znaju sta znaci skracen roster pogotovo u ovako napornim i neizvesnim plejof mecevima. Druga stavka gledajuci ova 4 meča, Moskovljani pokazali znatno više i obe utakmice koje je po meni uzeo Omsk su više na greške CSKA, pogotovo ova poslednja gde su igraci cska pravili takve gluposti u poslednjoj trecini i na kraju su opet uspeli da izulvuku neresen rezultat, ali je kasnije Avangard slavio u produzetku. Jednostavbo kvalitet i duzi roster su na strani CSKA plus domaci teren, a ova peta utakmica pobedniku donosi meč loptu tako da nikako ne dovodim u pitanje pobedu Moskovljana danas. Moreirense Porto 2&3+ 1.95 Kao i prosli put kada sam igrao na porto, situacija na tabeli previse jasna, porto grize svom snage da stigne Sporting i uz to igra oprezno sto mozemo zakljuciti u prethodna cetiri meca u ligi koja su odigrali od 0do2 golova. Medjutim medjusobni dueli sa domacinom su prepuni golova i nista drugacije ne ocekujem danas. Moreirense u slaboj formi i mislim da je red da Porto konacno pokaze malo ofanzivniji fudbal.

  • Sekac je upitan jer se mozda vraca na teren mozda.Povredjen je veci deo plej ofa.Jakupov i Chudinov su povredjeni 2/3 sezone jedan odigrao 22 utakmice drugi 37.Jedino je Emelin realan izostanak.Samo kazem da ne bude to neka prevaga ljudima.

  • Slazem se sa tobom, ali ne znam da li se ja nisam lepo izrazio ili ti si slabo skapirao. Ja sam te izostanke naveo ne u smislu da su to dva bitna igrača , nego da se to u ovakvim utakmica najvise primećuje gde se igra na svaka dva dana . zato po mom misljenju nije bitno bilo napisati da oni nisu tu veci deo sezone. I da sam naveo to jos vise bi islo u korist mom tipu jer to logicno znaci da su igraci Omska jos umorniji.

  • Pa nije bas tako, imaju isti broj igraca u protokolu.Za razliku od fudbala i kosarke ovde svi igraju.Avangard ima mozda i najbolju trecu i cetvrtu liniju u ligi.Ne kazem da CSKA nece dobiti danas da znam da nece igrao bih na Avangard i miran sam.Ali mislim da nije dovoljno dobar razlog rizikovati na kvotu 1.8 jer ovima “fale” 4 igraca.Pogotovo(kao sto si i sam rekao) finale je i 2:2 u seriji.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺