Duplanje + analiza / Doktor15

Juče dubl kvote 2 prošao ✅✅ za danas sam vam spremio duplanje ⏭️ Sevilja - Betis 1X. Psž - Nantes 1. Torino - Inter X2&2+. Admiral @1,95. Za Inter vam pišem analizu svake nedelje, mislim da nema potrebe opet, Torino je u problemima, najgori su domaćin lige, par bitnih igrača im ili ne igraju ili su pod znakom pitanja, kao i prvi strelac ekipe Beloti. Inter je zadnji meč pobedio sa samo 1:0 što je zaista čudno za njihov napadački stil igre, te danas očekujem neku goleadu, pogotovo što i Torino igra mečeve ispunjene golovima, dok mislim da Inter ipak nastavlja pobedničku seriju. Sevilji je do kraja sezone ostalo samo da se bori u domaćem prvenstvu, i s obzirom na to da im je ugrožena pozicija koja vodi u LŠ moraće malo da se trgnu i da krenu da osvajaju bodove. Sevilja je kod kuće odlična, isto kao i Betis koji je dosta promenljiv na gostovanjima. Inače gradski derbi u kojem uvek sve pršti, gde je Sevilja neporažena na zadnja 4 meča. Betis je vezao 4 pobede, što je totalno nekarakteristično za njih s obzirom na to da su oni ekipa koja igra toplo-hladno. Sevilja ima ipak nešto kvalitetniji sastav, i ako uđu skoncentrisani u ovaj meč i ne prave glupe greške, očekujem bar bod od njih, ako ne čak i ceo plen za završetak fine serije Betisa. Nakon kiksa Lyona, Psž ima priliku da se vrlo verovatno napokon vrati na prvo mesto s obzirom na to da Lil ima dosta teško gostovanje u Monaku. Nantes drugi od pozadi, među najgorim su gostima u ligi i igraju protiv ubedljivo najjače francuske ekipe koja je na čelu sa Poketinom gladna trofeja. U međusobnim susretima Psž ima 17 pobeda na 18 odigranih mečeva. I da ne zaboravimo, Poketinove ekipe nekako uvek bolje partije pružaju na domaćem terenu. Sve u svemu, očekujem pobedu Parižana, pa sve osim toga bi bila sramota za njih. Nadam se prolazu, srećno ko prati! Za još tipova zapratite me na instagramu @doktor15.tips, SVE JE BESPLATNO, ODLIČAN PLUS ZA SADA NAPRAVLJEN U MARTU!

  • Brate sa 3 utakmice pravis kvotu 1,95 🤦‍♂️

  • Moj način igre brate. To ti je kvota 2, razlika 0,05 ako ces toliko u detalje. Dva ili 3 meča, opet kvota 2. Pokazalo se kao efikasno, već si mi to napisao jednom, nema potrebe opet, samo ne znam što se ne javiš kada su zadnji moji tekstovi prolazili, tad se ne bunis izgleda. Sve najbolje

  • @Cvele777 Pa pazi brate, u principu nije bitno da li će kvota za 3 utakmice biti 1.5, 2 ili 30. Normalno, što je manja kvota, samim tim je i veća sigurnost prolaska tiketa i ja odobravam taj način igre (i sam ga praktikujem). Neki srednji/veći ulog i možeš održavati plus kroz te manje kvote i duplanja i to je mnogo realnije nego da svaki dan ganjaš 6-7 parova sa nekom astronomskom kvotom na tiketu.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺