Tiket s kvotom 17 , kasnije još par predloga

Pozdrav burazeri . Juče sam išao sa 2 predlog tiketa u objavi , danas samo sa jednim. Naravno , kasnije će biti bar još 2 predlog tiketa u komentarima objave , kao i par tiketa na jače kvote. Par sati sam bio bez struje tako da tek treba da detaljnije analiziram mnoge mečeve . Kada s tim završim i uplatim tikete , biće još predloga. Jutros uplatih 2 tiketa na Tajlanđane , jedan s kvoto 6 postavio kao profilnu sliku. Oborio ga Bangkok , vodio 2:1 a onda crveni karton i ode u dvojku. Drugi nešto rizičniji s kvotom 15.35 nisam ni predlago a baš taj tiket prođe. Pretpostavljam da niko nije ispratio ni tiket s profilne 1 , imalo se samo 10-ak min vremena. Što se tiče jučerašnjih predloga prošao je tiket s kvotom 7.44 na tip igre 1&2-5 . vremenski tiket loše. Kasnije sam u komentaru objave napisao 3 varijante dubla na Meksikance ali oba favorita razočarala. Ako je neko pročitao šta sam napisao o ta 2 meča i isprato neki dubl , nadam se da je išao oprezno s ulogom. Ni sada mi nije jasno zašto nisam odigrao dubl na golove gostujućih timova kad sam već više verovao u G1-2 nego u D2+ . Idemo dalje. Danas mnogo interesantnih mečeva , kao da je vikend . Spomenuo sam da nisam imao struje i da mi treba vremena da se odlučim šta igrati na jači ulog , šta rizikovati na manji. Tikete tek treba da uplaćujem. Krenuću od profilne slike 2 za danas. Tiket na kom se nalazi po 10 favorita koji gostuju i koji igraju na svom terenu. Tipovi igra na profilnoj slici s malo plaćenim kvotama. Ukupna kvota tiketa 2323.90 Maxbet . Na brzinu sam pregledao statistiku i svoj prvi utisak o svih 20 mečeva uklopio na tiket . Naravno ovo i ako neko isprati , bolje što manji ulog . 20 mečeva je previše. Tiket je uplaćen kao osnovica , tj na većinu mečeva ću ići i sa drugim tipovima igre , neke ću izbaciti. Šta ću iskombinovati , napisaću kasnije. Za početak sam na mečeve i tipove sa slike uplatio par tiketa sa manjim brojem parova. Napisaću predlog tiket na kom se nalazi 7 mečeva . Galatasaraj G2+ , Salcburg G2+ , PSG G2+ , Atalanta DI1+&D2+ , Watford D2+ , Cruz Azul D2+ . Saprissa D2+ . Kvota tiketa 17 . Na ostala 2 tiketa imam više parova a ovaj sam napisao jer mi se čini veoma izgledan za prolaz. Nisu ovo sigurice i idem na oprezan ulog. Moja preporuka pregledati statistiku za svih 20 mečeva i iskombinovati par tiketa sa 7-10 mečeva . Toliko za sada . Ko isprati tiket 17 kvote sretno a sretno i ostalima u izboru mečeva. Za oko 2 sata nekoliko predloga u komentarima.

  • U slike sam ubacio onaj jučerašnji predlog tiket 7.44 . Naravno prošli su i tiketi sa 1&2+ , D2+ ...

  • Kome tiket 17 deluje rizično , nije loša kvota ni za svih 7 pobeda favorita 10.29 Maxbet

  • Evo još nekokilko predloga ali na mali i na oprezan ulog. Ništa od ovog što ću sada napisati mi ne deluje toliko sigurno da valja namazati. Kad kažem ništa , mislim na komplet tikete. Još ću da razmislim o nekom dublu ili triplu na jak ulog. Ako to uplatim , napisaću kasnije. Na tiketu s profilne 3 tiket s kvotom 70 . Uslikao sam da se vidi i ulog i eventualni dobitak . Ovakve tikete ne treba igrati na jak ulog ali ako prođu ima se na nalogu i za rizičnije varijante i za namazati nešto. U drugoj varijanti tiketa sa profilne izbacio Kopenhagen , Legiju i Anderleht . Na ostalih 6 mečeva tip igre sa slike , kvota kvota tiketa 12.37 . Preporučujem oprezan ulog na ovaj tiket. Ja ću malo više rizikovati pa sve što imam u Maxbetu uložio sam na ovaj tiket. Naravno , ako padne neće biti dobro ali imam uplaćenih 5 tiketa na tim2+ na pristojni eventualni dobitak. Moj predlog tiket u ovoj dopuni je taj s kvotom 12.37 . Na multi TR ću tek iskombinovati par tiketa. U ovim komentarima još par tiketa uplaćenih u Pinnbetu. APP tiketi , tako da oprez s ulogom. Napisaću prvo tiket na kom se nalazi i meč od 19h : Ulm , Watford , Atalanta , M.Utd nas sva 4 meča pobeda favorita uz po gol u oba poluvremena . Kvota tiketa 20.38 . Ko ne stigne na Ulm , tiket s kvotom 10 : Atalanta 1&1+I&1+II 1.80 , Watford 1&2+ 1.75 , PSG 2&2+ 1.80 , M.Utd 2&2+ 1.77 iskreno , očekujem da ovo lagano prođe. Međutim kada na tiketu imam mečeve iz liga petica nikad ne idem na jak ulog. Na tiketu su 3 takva meča zato idem sa samo 300 din. Ako prođe , prođe a ako ne neću se nervirati da sam pao na neko iznenađenje. U drugoj varijanti sam odigrao da ova 4 favorita postignu bar po gol u prvom i bar po 2 na celoj . Kvota tiketa 10.7 Toliko za sada , možda neko stigne da isprati Ulm . Kasnije još par predloga . Na Kostarikance i Meksikance ako ne odigram tiket , kao da ništa nisam igrao preko dana .Sretno.

  • Planirao par predloga na mečeve posle ponoći ali Herediano kreće od 22 h . Kao profilna slika 1 APP tiket s kvotom 14.59 Pinnbet . Veoma rizično pa na manji ulog. U drugoj varijanti odigrao sam na sva 4 favorita pobeda uz GG kvota tiketa 205.53 suvišno je pisati da je tek ovo odigrano na manji ulog. Ali ovo sam odigrao i kao 2/4 . Toliko za danas . Nešto se valja zaraditi i na LIVE klađenju . Sretno.

  • Loše...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺