Kup Italije na golove favorita , Vremenski tiket GGI , GGII

Pozdrav burazeri. Kao profilna slika tiket s kvotom 7.74 . Kup Italije , 4 meča , na bar gol favorita u prvom i bar 2 na celoj. Sampdorija je juče dala primer da je ovaj tip igre rizičan pa oprez s ulogom. Lecce je sada drugoligaš ali je u prošloj sezoni serije A pobedio ekipu Torina u oba međusobna susreta.. U bar 2 gola Torina verujem , probaću i sa 1&GG , kao i samo na golove oba tima. U Cagliari i bar 2 gola ovog tima ne sumnjam , ispoštovao nas je pre 3 dana , očekujem to i danas . Genoa i Parma ne bi trebalo da imaju problema protiv današnjih rivala. Sva 4 tima su favoriti , Rizik je da li će postići bar 1 gol u prvom. Naravno i 1:0 je dosta za prolaz u kupu ali verujem u bar po 2 gola ovih timova. Tiket s kvotom 3.56 : Sva 4 favorita D2+ sam uplatio na jači ulog. Uplatio sam i 2 tiketa zbog vremenskog termina . Mečevi od 14:00 i 14:30 . Tiket s tipom GGI ,GGII : Torino - Lecce , Berliner AK 07 - Altglienicke , Grorud - Åsane , Freiburg II - Bahlinger . Tiket ima 8 kombinacija . I ovakvi tiketi važe za otključavanje bonusa Maxbeta , pa da se proba i sa rizičnijim varijantama. U drugoj varijanti tiketa ostavio Asane GGI , GGII , Berliner AK GGI ,GGII , na Freiburg II D2+ , Cagliari D2+ . Hteo da pojačam i sa Torino D2+ ali dovoljno je 4 meča. Toliko u objavi. Imate vremena da pregledate statistiku. Ko isprati sretno.

  • mečevi od 14h i 14:30 krenuli . Kao profilna moj prvi LIVE tiket danas . Samo kao ideja gde šta juriti LIVE . Najbolje u singu ili dublovima a kvote će biti najverovatnije bolje za neke tipove igre.

  • Italijani razočarali kao i Altglienicke koji je bio favorit na papiru a nije postigao gol za prolaz tiketa GII, GGII ...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺