Idemo u KINU

Od 13:35 casova sastaju se Beijing protiv Shandong Luneng. Za mene je ovo kec kao kuca, a obrazlozicu i zasto. U pitanju je dvomec (cetvrt - finale), plejof Kineske superlige. Prvi mec je zavrsen 2-2, posle vodjstva Shandonga od 2-0 u prvom poluvremenu. Ali ako ste gledali mec, pa i statistika to govori, Beijing je bio mnogo bolji, dominiriali su i jednostavno su bolji i kompaktniji tim. Beijing je u svojoj "grupi" (kao nba podeljeni) zauzeo 2 mesto, Shandong 3, ali to nije toliko vazno to svako moze da vidi. Ja jednostvano na kredit prosle utakmice dajem prednost domacinu. Da spomenem neke kvalitetne pojedince (strance), Shandong (Pelle, Fellaini) - Beijing (Bakambu, Fernando, Viera). Ali najvaznije je, o tome je govorio i piksi u jednom intervjuu, najvaznije za jedan tim iz Kine jesu dobri domaci igraci. Kvota je iz Maxbeta (2,00) na cistog keca, svakako mozete probati i poluvreme/kraj ili winer za manju kvotu. Srecno

  • Sretno buraz . Očekujem i ja keca , nadam se uz GG . Nisam singlirao jer ne znam pravila kupa. Ukoliko bi bilo 0:0 ili 1:1 da li Beijing ide dalje zbog 2:2 u gostima. Da ne bude nekog taktiziranja. Ipak nadam se bar 3:1 za Beijing.

  • Dobro si to napisao, Ja probao da nadjem pravila, Ali nisam uspeo. I ja Mislim 3-1, 2-1... Realno je da dobiju, srecno I tebi.

  • Hvala buraz. Nadam se da neće taktizirati .

  • Uhvaceni ✔️

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺