Svake nedelje MaxBet nagradjuje najbolje tipove

E pa dobri moji burazzeri, trebalo mi je malo vremena ali uspeo sam da rešim i nagrade za vas koji ostavljate svoj pečat dobrim tipovima.

Dakle ovako, MaxBet se otvorio za freebet i delićemo ga na nedeljnoj bazi. Svakog utorka u 12h proveravam 10 najboljih burazzera u periodu od 7 dana unazad.

Gleda se bilans lajkova na postove za period od 7 dana a lista izlazi ovde pa možete i pratiti stanje na tabeli u svakom trenutku.



Nagrade su sledeće:
1. mesto 10.000 freebeta
2. mesto 6.000 freebeta
3. mesto 4.000 freebeta
4. mesto 3.000 freebeta
5. mesto 2.000 freebeta
6.-10. mesta 1000 freebeta

Uslov za preuzimanje je taj da vam je mail adresa s kojom ste registrovani na burazzers.net ista mail adresa i kod registracije na maxbet.rs. Ja sam gledao po sebi, mislim da svaki normalan čovek pored poslovnog mail ima lični koji koristi za ovakve stvari.

Dakle, ja svakog utorka u 12h proverim 10 najboljih, izvučem iz baze mail adrese sa kojih ste registrovani na sajtu i prosledim MaxBetu. Ako vas nemaju u bazi, daćemo nekom drugom freebet.

Hajde da ovo izguramo burazzerski, nemojte mafijati i zloupotrebiti ovo na bilo koji način. Ako vidim da ima glupih fora, ugasiću akciju. Poenta je da budete nagradjeni za trud a ne da se nešto namešta.

Ako bude dobra priča, ubacićemo neku kladionicu i za mesečne nagrade.

Eto na vama je, ja mislim da je pošteno od mene.

Link za registraciju u MaxBetu je OVDE, promocija dobrodošlice je OVDE, podajte im follow i na instagramu kad su se tako lepo otvorili – ZAPRATI MAXBET

Freebet možete koristiti i na kazinu i na sportskom klađenju, uostalom kako i dolikuju all around burazzeru.

Eto mislim da je to to, ako sam nešto propustio ispravićemo.

Ajmo pošteno ovo odraditi, ješće i miševi čokolade.

Živeli.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺