Kina , APP dubl

Pozdrav burazeri Juče se tiketi s povećanim rizikom nisu isplatili. Ali na realnije varijante se moglo zaraditi. Nadam se da ste ispratili tiket s kvotom 8.71 . Za taj tiket sam i pisao da ga valja ispratiti . Danas imam mnogo obaveza ali nadam se popodne u narednoj objavi neki konkretniji tiketi. Ovu pišem zbog 2 meča u Kini. 12:00 Henan Jianye - Dalian Pro i 14:00 Shandong Luneng - Jiangsu Suning . Na oba meča meča očekujem GG što sam i uplatio u kombinaciji sa U. De Concepcion - U. Espanola GG , Palestino - Everton D1-2 , Arab Contractors - El Masry D1-2 , Bastia - Boulogne D1-2 . Kvota tiketa 14.29 . U drugoj varijanti tiketa GG na prva 3 meča a na preostala 3 tip domaćin drugo 1+ kvota tiketa 23.21 . Obe varijante svrstavam u APP tikete. Manji ulog pa kako bude. Da se vratimo na Kineze. Nadam se da će da se raspucaju pa sam uplatio par APP dublova. Dubl s tipom GG prvo kvota 15.21 . Dul s tipom 2&GG na meću od 12h a tip 1&GG na meču od 14h kvota 12.13 Razmišljam da pojurim dubl s tipon D2+&G2+ ali smatram da je preterano optimistički. Takođe razmišljam i o dublu s tipom GG&I1+&21+ kvota je nešto jače od 4 ... Možda i uplatim... Toliko u ovoj objavi. Ko isprati. sretno.

  • Kinezi loše , sve je krenulo kako ne treba kada je poništen gol Henana.... Kao profilna slika tiket s kvotom 21.74 takođe APP tiket ali izgledniji od tipa ki na pobede favorita. Po gol u drugom poluvremenu nije tako teško uloviti . Ko isprati sretno.

  • Jedan baš rizičan tiket s kvotom 118.33 , tip tm2+ na : AL Rayan , Al Gharafa , Arab Contractors , Bastia , Palestino , Pachuca . Nadam se da će ovi timovi uspeti da postignu bar po gol a ako kojim slučajem postignu po 2 eto za mali ulog lepog dobitka. Veoma moguće da Egipćani daju bodove gostujućem timu ali idem na statistiku. Bastiu opet navijački. U preostala 4 tima verujem da će postići bar 1-2 gola (za one koji igraju opreznije).

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺