APP tiketi na golove favorita u kvalifikacijama LE

Pozdrav burazeri. Danas mnogo favorita i puno malih kvota koje bi trebale lagano da prođu. Ja ću nastavitti s težim putem do dobitka, na jače kvote ( i što više golova) pa kako bude. Trpanje golova prvenstveno očekujem u drugoj ligi Norveške ali o tome u narednoj objavi posle 17h. Kada promenim profilnu ako nema objave (zbog ograničenja) , zavirite u komentare ove objave. Kvalifikacije LE , 1/8 finala , jedan meč , na što više golova favorita. Tiket s kvotom 12.35 : Bodo , Rosenborg , Olimpija , Maribor , na sva 4 favorita tip DI1+&D3+ . Odabrao sam ova 4 tima , često sam ih imao na tiketima i svakako su izraziti favoriti. U daljem tekstu pisaću samo tipove jer odnose se na sva 4 favorita. Ako vam je neko od ovih timova sumnjiv zamenite ga na tiketima svojim favoritom. Na još bar 3-5 favorita bi moglo da prođe DI1+&D3 (takođe i jači tipovi). Tiket s kvotom 44.96 : tip DI2+ , rezervna varijanta : ug prvo pol. 2+ kvota 15.73 . I na kraju najrizičniji tip DI2+&DII2+ kvote možete videti na trenutnoj profilnoj slici. Naravno , ovo odigrati kao dublove . Ko isprati sretno. PS: Jutros sam se uspavao , na nekoliko minuta do početka meča Shijiazhuang - Beijing Guoan uspeo sam da uplatim tip 2+I&4+ u par dublova , kao i D2+&G2+ i GG1&GG2 u sistemu sa Norveškom 2 . Kineze sam ubo ali nažalost nisam stigao da te tipove predložim ovde jer je meč krenuo... Ovo pišem da biste imali vremena da pogledate statistiku Norvežana pa da se lakše opredelite šta ispratiti a šta ne kada budem pisao o njima.

  • Dok sam Bodo DI2+&DII2+ uplaćivao u dublu sa Kinezima 2+I&4+ , kvota na Bodo bila 4.0 , za sada je 3.80 ali očekujem da i dlje lagano pada kvota.

  • Mozes preporuciti 4 tekme za GG iz norveske 2 lige?

  • Upravo pišem objavu za Norvešku drugu , na svih pet očekujem i više od GG . Samo da objava prođe... Ovde sam ušao da napišem nšto za lovce na kvote.: Na ova moja 4 favorita pojurio sam i dublove s tipom 1&GG prvo zarez 1&GG drugo. Nikakvo čudo ako prime gol da u istom poluvremenu postignu bar 2 gola. Na mali ulog pa kako bude.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺