CS GO Forza Roma

1/2 analiza, kakva šteta za onaj Mousesports koji je odigrao očajno, nisam to očekivao. Očigledno da oni prosto ne mogu da se snađu na LAN-u. Iskren da budem mislio sam da će uspeti da reše slabašnu ekipu Mad Lionsa, koja je ne tako davno izgubila od rumunske ekipe, koja ne igra na najjačim turnirima, toliko o tome. S druge strane očekivano je EG lako pobedio Liquid i kao što sam pretpostavio pobedili su 2:0. Mnogo mi je žao za Mibr baš su lepu šansu imali nakon što su poveli 1:0, ali falilo je i malo sreće. Nema veze sutra nastavljamo dalje.

  • Izgleda da sam imao srece, posto sam trazio Mousesports na Mozzart-u, ali ih nigde nisam nasao, iako si napisao kvote iz mocarta. Sva sreca pa nisam i ubacio u tiket samo EG. Samo nastavi tako 👏🏼

  • Zaboravio sam to da napomenem, mozzart ima neku glupu foru da stavi da gejm počinje sat vremena ranije nego što stvarno počinje pa je tako EG počinjao u 21h po mozzartu, a u stvari su počinjali u 22h, a Mouss je po tom sistemu počinjao u 14h, a u stvari počinje u 15h. Drago mi je da si uzeo pare, hvala na podršci vidim da ni ti ne zaostaješ sa svojim tipovima za fudbal, sutra nastavljamo!

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺