CS GO Forza Roma

Danas je lepa ponuda na Counteru pa necu puno da dužim nego da krenemo sa analizom. Mousesports-Mad Lions ki 1 1.50 (mozzart) Mad Lions je jedna perspektivna danska ekipa koja je do pre nepunih mesec, dva dana pružala izuzetne partije, ali u poslednje vreme ne mogu da se sastave. Nekako se sve poklopilo kada je Bubkzji prvo stavljen na klupu, a potom prešao u Astralis. On je bio izuzetno bitan za njih s obzirom na to da je bio njihov IGL(in game lider) i od kako je otišao Mad Lions nije uspeo da nađe zamenu. Doveden je Innocent, ali veliki problem pravi što je on Poljak, a svi ostali Danci pa je slaba komunikacija. Bilo kako bilo Mouss je odlična ekipa koja ne pruža dobre rezultate trenutno, ali gledao sam njihov meč protiv NaVi i svakako je to bolja igra nego pre pauze. Mislim da moraju da iskoriste lošu igru Mad Lionsa i da ovom pobedom krenu u neku bolju seriju. Poseduju izuzetan talenat u ekipi i jednostavno Woxic, Karrigan i družina ovo moraju rutinski da reše. Evil Geniuses - Liquid ki 1 1.65 (Mozzart) EG igra fenomenalno od kako im je za trenera došao Zeus iz Mibra, vratio im je samopuzdanje i dao slobu u igri. Ovo je duel dve američke ekipe i dva tima koja se izuzetno dobro poznaju, a u prethodna tri susreta EG ne zna za poraz od Liquida. Treba napomenuti da je Nitr0 napustio ekipu Liquida i da im se pridružio Grim iz Triumpha, koji za sada pruža solidne partije. Gledao sam Liquid od kako je počela nova sezona i ne deluju mi tako ubedljivo, po prilično su se namučili sa slabašnim Cloud 9 i verujem da će EG čak bez izgubljene mape doći ovde do pobede. Jednostavno kada Cerq, Tarik i ekipa krenu da igraju kako znaju retko ko može da im se suprotstavi. Ono što bih napomenuo je to da može na manji ulog da se proba na MIBR protiv Faze Clana jer je kvota 2.90. Faze po mom mišljenju nije uopšte toliki favorit. Doveli su opet novog igrača pa sad dok se i on uklopi, Niko jednostavno ne može da igra svoju igru dokle god je IGL, a Rain i Coldzera moraju mnogo da se zapitaju s obzirom na to kakve partije pružaju, posebno Rain. MIBR je tim popunjen legendama CS, Fallen, Taco i Fer i mogu da budu veoma nezgodni tako da vredi probati na manji ulog na njih. Toliko od mene Srećno svima!!!

  • Koji je sigurniji za singl?

  • Po mom mišljenju EG jer su u odličnoj formi i trebalo bi da reše Liquid

  • Baci jos neki predlog ako ti nije tesko, koji mislis da bi mogao doci. Cisto da pojacam tiket. Ovo pratim.

  • De ode Nitro, zna li se?

  • Igraću ja oba, vidim da se ti u ovo razumeš, a meni zanimljivo da gledam 😄

  • E, ne bih da vam predlažem nešto što ja ne stavljam na tiket, ja sam ovo odigrao, tako da moje mišljenje je bolje da ovo samo staviš pa da prođe, a ne da ti dodajem nešto što ja ne igram.

  • Otišao je da igra Valorant

  • Pa ja sam isto stavio oba na tiket, ja igram za malo jače tako da vam stavljam ono što i ja igram. Pa pratim već nekoliko godina i volim da gledam pa spajam lepo sa korisnim

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺