Tiket 9.30 & Dubl lov na kvote

Pozdrav burazeri. Da li spajate LIVE klađenje sa mečevima koji tek predstoje.? Zadnjih par dana prešaltovao sam se na kombinovanje tiketa sa 1-3 LIVE meča i bar 1-5 (a išao sam i do 10 mečeva) koji tek treba da se odigraju. U utorak mi prošlo 11 takvih tiketa , juče 5 Nije poenta u broju dobitnih tiketa , zanemarljivo (oko 1%) u odnosu koliko imam uslikanih dobitnih tiketa od kako ih slikam. Poenta je da se uz 1-3 LIVE meča kvota tiketa (koji bih i onako uplatio) i te kako poveća. Za one koji igraju na manji ulog , smatram da je ovo dobra taktika. Na profilnoj slici imate primer tiketa ( odigrao sam i par manje rizičnih varijanti). Bez LIVE meča kvota tiketa 11.26 ovako 36.04 . Nadam se da će nekom koristiti ovakva taktika . Što se tiče parova sa slike i tipa DI1+&D3+ odigrano zbog kvota takvih kakve jesu. Tip DI1+&D2+ za one koji ne vole povećan rizik. Danas ima dosta favorita ali su kvote na ki u principu male pa neću pisati takve tikete. Za lovce na kvote dubl s tipom P2&GG1 , 2P2&GG2 : Ono što se meni čini interesantnim su meč Aarau - Grasshoppers gde je suvišno predlagati tip GG , pa i tip GG&G2+ (ovaj tip odigrao u Maxbetu po kvoti 1,60 ali sada vidim da nema kvote za taj tip). Ako Grashopers želi da se bori za viši rang 2&GG 2.05 ne bi trebalo da obara tikete. Ja sam u lovu na kvote odigrao tip 2&GG prvo 6.0 , 2&GG drugo 4.40 (zaista malo plaćaju ovaj tip igre ali šta je tu je). Kao drugi meč Stabaek - Bodo/Glimt 2&GG prvo 9.25 , 2&GG drugo 5.90 , Od Stabeka očekujem bar 1 gol a Bodo ako ne dobije crveni karton uvaliće bar 2-4 gola. tip 2&GG ovde se plaća 2.55 Tako da je dubl s tipom 2&GG (za ki) 5.33 , na ovaj dubl sam dodao Hafnarfjodur 1 , Breidablik 1 i Vaduz kvota tiketa 9.30 . Ko isprati ,sretno.

  • Evo kao profilna tiket 9.30

  • Na Bodo uhvaćena kvota 9.25 za 2&GG prvo nadam se da je neko to pojurio i LIVE , ja nisam stigao LIVE samo u dublu.

  • Bodo 2:2 jeste prošao i tip GG&G2+ sa prve današmje profilne kao i 2&GG prvo ali 2&GG kraj nije. Moglo je da se brani sa ostatak meča 1 nakon 1:2 ali ja nisam, Očekivao sam bar još 1 gol gostujućeg tima. Čeka se Grashopers za dubl.

  • Gledam ovaj Grashopers , dobro je da su primili gol ali ne sviđa mi se njihova igra... mada napadaju , ako daju 2 gola u prvom , ekstra...

  • Dubl lov na kvote trenutno aktivan rezultat za prolaz , može čak i da se brani zarada sa ki1 , na kvotu 6.5- 7.0 mada očekujem da Grashopers pojuri i pobedu..

  • dobro je , dubl lov na kvote prošao , uhvaćene kvote 9.25 na Bodo i 4.40 na Grashopers

  • Tiket s kvotom 9.30 pao ali ako je neko odigrao manje rizičnu varijantu ( umesto 2&GG tip GG&G2+ čeka se Breidablik 1. Ja nisam i ako sam i te tipove predlagao...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺