Aj vi meni recite kako...

Ne secam se kada je poslednji put Liverpul izgubio utakmicu, a kamoli ne postigao gol, a kamoli ne šutnuo u okvir gola(ne računajte ono u kupu protiv A. Vile kad su poslali pionire da igraju)! I onda ovo večeras... Mislim da je samo neko ko totalno ne prati fudbal mogao da tipuje pobedu na Atletiko i ovaj njihov anti-fudbal. Po svim pravilima to protiv Liverpula nije trebalo da upali... Ako ih kod kući ne razmontiraju sa 3 komada ja prestajem da gledam ovo takmičenje. Mada sam to rekao i nakon prošle sezone.

  • To što ti nazivaš anti-fudbalom, ja nazivam pobedom trenera, taktike, same ekipe koja je slabija. Nema šta slabija ekipa da se trka i nadmeće sa Salahom i ekipom, u tome ne mogu da ih pobede. To je jedini način da se pobede milioni i pare drugih ekipa koji pokupe sve najbolje igrače.

  • Igrao sam 1 i 0-2, jer volim to kad se neki tim ishajpuje toliko bez razloga, engleska liga nije najjaca liga na svetu, prividno mozda, liverpul je strasan tim ali Atletiko je poznat po antifudbalu i da je tvrd pogotovo u Spaniji, ne znam sto pravite od Liverpula galaktikose, Real koji je osvajao 3 LS zaredom pa su znali da izgube od Atletika

  • Drugari molim vas... Prvo nema poente ova priča o milionima jer Liverpul nije tim izgrađen prvenstveno novcem. Drugo Atletiko nije siromašna ekipa. Treće ovde nije pobedila nikakva taktika nego sreća jer ih je onaj gol baš fino usrao. Voleo bih da istu tu taktiku primenjuju u revanšu i glatko ispadnu. Četvrto da taj antifudbal i dalje pije vodu Murinjo bi i dalje bio najjači trener(a vidite gde je poslednjih godina). Ono što je ovde za razmatranje nije igra Atletika, već to što Liverpul nije uradio ništa. To je sumnjivo. Pozz.

  • Ti pojma nemas o fudbalu ako poredis murinjov sistem i simeoneov...

  • Да, велика је разлика између Симеонеа и Муриња. Мурињо паркира аутобус испред гола и то је то, а Симеоне паркира аутобус и баци кључеве у океан.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺