Savršena promocija postoji?

Ajmo ući u drugi promo tekst kao Sol u Avu.

Postoji i povod a to su promocije u kladionici.

Na ovu temu navela me MaxBet online promocija koja je trenutno u toku a gde možeš da skupljaš freebet sredstva na svaki odigrani tiket koji ima bar 5 parova i minimalnu ukupnu kvotu 5.

Kompletne uslove, procente i ostalo što te zanima možeš pročitati OVDE.

Ja nisam hteo ovime da davim, kao prekaljeni kladioničar sigurno znaš da ovo nije nova promocija, nije izmišljena topla voda i MaxBet to daje s vremena na vreme.

Cilj promocije je da se nagrade verni igrači ali i malo ’produži’ tiket kako ti dobri moj burazzeru pao na isti. I to je potpuno fer, jer niko te ne tera da mećeš taj dodatni par jel tako? Ali ne da ti djavo mira, ’sad ću im uzeti milion’... sve znam :)



Ono što hoću da kažem je to da savršena promocija ne postoji, nikad ti kladionica neće dati nešto a da ona prvo ne bude namirena. I ovo je potpuno ok, jer opet kažem – ključ igre je u tvojim rukama. O svom tiketu i o svojoj igri odlučuješ isključivo ti i niko više.

Imaš more kladionica koje ne daju nikakve promocije. E a vidiš to mi nije u redu. Ako igram kod tebe stalno, pa daj mi nešto, ne mora to biti za džabe ali daj mi taj osećaj da sam ti nešto uzeo, da sam te zajebao, na kraju krajeva pa zato se svi kladimo?!

Kako bi izgledala tvoja savršena promocija? Piši u komentar.

Ali budi realan, nemoj mi neke glupe klinačke fore, ozbiljna je priča :)

Daću ti mali input: promocije UVEK idu na depozit ili na bet. Sve drugo je malo van pameti ili prosto vanredna situacija pa je razumljivo. 8. mart pa žene dobiju spinove, spičio si dedin vinograd pa ti vrate deo...to je sve razumljivo.

Piši, baš me zanima šta bi te radilo!

Ko zna, možda ti i ispune želju...

  • Posto daju freebet za pogođeni minut prvog gola na utakmici (ako sam dvaput ubo evo de sam) da npr daju da moze da se stavi 3 minuta tj 3 odgovora (tipa 37, 45 i 62) ili da tolerisu minut gore dole (tipa stavim 26 i dodje u 27 ili 25 da daju ipak) jer se desavalo da stavim 26 i dodje u 26:02 tipa i to je vec 27...

  • Bilo bi ok da ubace mozda da se pogadja tačan broj kornera, kartona na mecu... Svakako i da se pogadja strelac gola na mecu, ne mora da bude neki ogromni freebet posto je to znatno lakse pogoditi nego broj kornera, kartona... Ali bilo bi lepo nesto od toga da ubace..

  • Za početak nek braća više furaju Instagram za te freebet-ove, jer realno, koga boli patka za fb? E sad, umesto tog - po meni suludog, gađanja minuta, bolje da se kao na mocartu gađa tačan rezultat, ili nek izaberu 2-3 para pa da se gađa sveto trojstvo 1X2, a ne minut gola. Isto npr mozzart poklanja dreseve, karte, itd, nek isforsiraju i oni to, šta im je jedan dres da dodele, to je jedna tvoja uplata koju ti redovno pukneš, zar ne Piquec? :D Što se tiče promocija na app, nemam zamerke, s obzirom da neki ne daju ništa.

  • Ljudi budite realni, minut gola mora da ide tako kako ide. Prvo ima milion komentara, neko uvek dobije. Drugo daju te izazove skoro svaki dan. Trece ima jako velikih govnara, znam lika kojeg nije mrzelo da napravi 90 razlicitih naloga - za svaki minut. Morate gledati to i iz njihove perspektive.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺