Savršena promocija postoji?

Ajmo ući u drugi promo tekst kao Sol u Avu.

Postoji i povod a to su promocije u kladionici.

Na ovu temu navela me MaxBet online promocija koja je trenutno u toku a gde možeš da skupljaš freebet sredstva na svaki odigrani tiket koji ima bar 5 parova i minimalnu ukupnu kvotu 5.

Kompletne uslove, procente i ostalo što te zanima možeš pročitati OVDE.

Ja nisam hteo ovime da davim, kao prekaljeni kladioničar sigurno znaš da ovo nije nova promocija, nije izmišljena topla voda i MaxBet to daje s vremena na vreme.

Cilj promocije je da se nagrade verni igrači ali i malo ’produži’ tiket kako ti dobri moj burazzeru pao na isti. I to je potpuno fer, jer niko te ne tera da mećeš taj dodatni par jel tako? Ali ne da ti djavo mira, ’sad ću im uzeti milion’... sve znam :)Ono što hoću da kažem je to da savršena promocija ne postoji, nikad ti kladionica neće dati nešto a da ona prvo ne bude namirena. I ovo je potpuno ok, jer opet kažem – ključ igre je u tvojim rukama. O svom tiketu i o svojoj igri odlučuješ isključivo ti i niko više.

Imaš more kladionica koje ne daju nikakve promocije. E a vidiš to mi nije u redu. Ako igram kod tebe stalno, pa daj mi nešto, ne mora to biti za džabe ali daj mi taj osećaj da sam ti nešto uzeo, da sam te zajebao, na kraju krajeva pa zato se svi kladimo?!

Kako bi izgledala tvoja savršena promocija? Piši u komentar.

Ali budi realan, nemoj mi neke glupe klinačke fore, ozbiljna je priča :)

Daću ti mali input: promocije UVEK idu na depozit ili na bet. Sve drugo je malo van pameti ili prosto vanredna situacija pa je razumljivo. 8. mart pa žene dobiju spinove, spičio si dedin vinograd pa ti vrate deo...to je sve razumljivo.

Piši, baš me zanima šta bi te radilo!

Ko zna, možda ti i ispune želju...