SNUKER OD MENE

14/15 ukupuno, kako nas je jebao Ali juce, prastajte braco. Idemo dalje. 1. Mark Vilijams - Entoni MekGil - 1 (1.40). Mark Vilijams je trenutno 3. na svijetu, inace u kakvoj god formi da je, Mark ima status legende u ovom sportu, pretprosle godine i prvak svijeta. '' Velsko cudo'' kako ga zovu, pokusace da uzme jos jednu titulu u svojoj rodnoj zemlji, koja za njega ima posebnu tezinu. Ima covjek tetovazu velskog zmaja kako jede englesku zastavu, ali danas to necete vidjeti. Na drugoj strani imamo MekGila. Covjek od ozbiljnijih rezultat ima jedno polufinale sa Otvorenog prvenstva Engleske, ali taj rezultat datira od vremena kad je normalno igrao snuker, zadnjie 2 godine nazadovao je za 24 mjesta, te je sada na 37.poziciji. Susret pocinje u 14h, pa pozurite braco. 2. Cao Gvondong - Dzon Higins - 2 (1.50). Higins je poput Vilijamsa, velika legenda ovog sporta, trenutno je 5. na svijetu i sigurno ima veliku zelju da osvoji ovo prvenstvo i vrati se na sampionske staze. Gvondong do sada nije imao ozbiljnog rivala, te je Dzon Higins jedini covjek koji moze zaustaviti mini-seriju Kineza. Iako Gvondong ima pozitivan bilans protiv Higinsa, danas je Higins, po meni, veliki favorit da dodje do pobjede. I ovaj susret pocinje od 14h, zato braco pozurite, ili ako nista gadjajte u lajvu. I jos jednom izvinite za juce i srecno svima!

  • Kajmače kakav je po tebi ovaj sto danas igra protiv plavusanka moze li ga izbaciti, juce sam gadjao na joycea i sam je sebe pobedio covek u petom i sestom frejmu?

  • Preveliki je to igrac, cvrst um, mislim da ne moze Senham nista danas, ali rekao je Nil da ne bi dosao u Vels, da ne brani titulu, tako da preskakanje je najrealnija opcija.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺