12/12 I NASTAVLJAMO!

12/12 parovi snukera zadnjih 5-6 dana, mogli ste fine pare uzeti, ko nije ima danas sansu. Prvi mec je susret izmedju Lijama Hajfilda i Kirena Vilsona, od 20h Hajfild je 60. igrac svijeta, dok je Vilson na toj listi 8. Sto se tice Lijama, iako je postao profesionalac 2010.g. od tada igra se nije nista promijenila, djeluje i da ne pokusava da radi na sebi i svojoj tehnici, pa kao rezultat toga dolazi igra koja ne dolikuje jedom ovakvom nivou takmicenja. Kao profesionalac nije uradio nista vrijedno pomena, jedino 1/4 finala Indija opena. Kiren Vilson je vrlo opasan igrac. Prosla sezona za njega najbolja u karijeri, osvojio je Njemacki masters i imao nekoliko 1/4 finala, igra koju igra je fascinantna i volio bih da pogledate kako hladnkrvno ovaj momak igra, ne bi trebalo da iz te nonsalantnosti izadje i neka greska. Tip je jasan - pobjeda Kirena Vilsona (1.35). Drugi mec je susret Alija Kartera i Dzerarda Grina, od 20h. Ali Karter je snuker masina, sto opravdava i njegov nadimak Kapetan Ali. Trenutno je 16. na svijetu, dok je Grin na 108. mjestu. Ali Karter je 2010. godine bio na prvom mjestu, to je ona sezona kada je Dzon Higins igrao vanzemaljski, prakticno sezona bez greske, i zbog demotivacije Ali je nazadovao za 2 mjesta i zavrsio kao 4. Mozda ce zvucati grubo, ali vrijeme Dzerarda Grina je proslo, ako smijem reci i prije 3-4 godine, jer covjek ne moze proci 1. rundu nijednog turnira. Treba li vise sta dodati, osim tipa naravno, koji glasi pobjeda Alija Kartera (1,30). Treci tip stavljam iz razloga samo da se predje kvota 2. 3. mec je susret izmedju Kena Doertija i Dzona Higinsa, od 20h, a tip je pobjeda Dzona Higinsa (1,15). Dzon je velika legenda ovog sporta, i ne planira da odustane, nadamo se da ce igrati jos dugo, dok Ken Doerti polako sprema penziju, jer zadnjih 5 godina ne prolazi kvalifikacije, eventualno do prve runde stigne, iako je veliki burazer, voli kocku, gotivi poker i obozava MUFC. Dakle tipovi su: POBJEDA KIRENA VILSONA (1.35); POBJEDA ALIJA KARTERA (1.30); POBJEDA DZONA HIGINSA (1.15). Ukupna kvota je oko 2, zavisi od kladionice do kladionice. Vrijeme odigravanja je podlozno promjenama zbog velikog broja meceva i malog broja stolova, samo se strpite braco i idemo po pare. Sretno svima!

  • Video sam te još prvi put kad si izbacio za snuker, do juče sam samo pratio, juče sam ispratio i naravno uzeo keš, tako idemo i danas... Svaka ti čast za analize i tipove, samo tako nastavi :)

  • Hvala buraz, znaci podrska!

  • Samo napred druze!

  • Jel moze Kiren i Ali obojica win sa vise od jednog frama razlike? Fine kvotice @1.61 i @1.57

  • Maki brate, jebeno je to igrati, zavisi od raspolozenja, odigraj ti ovo ipak, ili to svoje na manji ulog.

  • Dobro hvala ti :)

  • U kojim kladzama nadjete ovo, ja cepam planet win online ali nema (ili ne mogu da nadjem) i da li igrate online ili papir?

  • Kidaaaaj

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺