MaxBet Bet Builder

Klađenje stalno evoluira i usavršava se.

Od perioda kada je čovek izmislio vatru i kada se kladilo ko će brže da je upali, došli smo do vremena kada imamo virtuelne sportove, Cashoute i udaju Nataše Bekvalac u ponudi.

Jedna takva novina pojavila se u MaxBetu i zove se Bet Builder.



Oni su to objasnili na svoj način, tačnije formulisali su promociju podrazumevajući da vi znate o čemu se radi i redovno koristite tako nešto i to možete pročitati klikom OVDE.

Mislim se ova tema mora razložiti i objasniti na jedan prizeman način kako bi svi igrači na pravi način shvatili ono što donosi ova opcija.

Bet Builder vam je mogućnost povezivanja više opklada na jednom meču ako su te opklade komplementarne (Komplementarne? Opa Aki nova reč, nisi prijavio!), u prevodu – opklade ne isključuju jedna drugu. Zapravo i softver je tako napravljen da vi i ne možete drugačije da odradite Bet Builder opkladu, ali bitno je da znate zašto je nešto tako. A i ja sam naučio novu reč pa se kurčim.

Bet Builder se može koristiti samo na lajv klađenju i to na jednom meču, to sam trebao reći kao prvu stvar.

Najbolje da koncept objasnim na primeru:

Igra se međunarodna prijateljska utakmica Znojmo – Oldam na stadionu u Češkim Budejovicama. Ti znaš da je to prelaz, ne dovodi se u pitanje i evo kakvu opkladu možeš da napraviš:

• Konačan ishod 1. Poluvremena – 2
• Konačan ishod 1
• Prvo poluvreme over 1.5
• Drugo poluvreme over 2.5
• Sledeći gol domaćin

Utakmica završi 4:3 (1:2) a ti si pogodio kvotu koja para nebo!

Eto i to sam vam završio!

Next please

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺