Pa - Pa Rafael

Free - R.Nadal - S.Tsitsipas Tip 1: hs2(1,67) Tip 2: 2(2,55) Tip 3: 0:2(4,50) Naići ću verovatno na negodovanja kod ovoga, ali ajde da budemo realni. Stefanos je pokazao mnogo mnogo više nego inače , a posebno više nego Nadal i ako su juče bookmaker-i onoliko favorizovali Thiema a videli smo šta se desilo, onda danas mnogo više ima šanse Tsitsipas da završi posao. E sad Rafa jeste dominirao i jeste gazio Cicipasa ali zadnji njihov duel na hardu bio je na AO a od tada do danas Stefanos je mnogo narastao i pored onog Rima gde je i sami znate kako Rafael odigrao već taj turnir, ali uzeću na primer Madrid gde je na njegovoj sljaci izgubio i to kako. Druga stvar Rafa se jedva provukao kroz ovaj turnir do ovde i stvarno mislim da je Stefanos neko ko neće napraviti istu grešku kao i Danil Medvedev, mnogo je dobar i generalno ima jako puno samopouzdanja dok za Rafu moze biti mač sa dve oštrice to što je obezbedio prvo mesto do kraja godine. Mnogo se muči i mnogo troši 1. servis, čak i kada ga pogodi on nije toliko efikasan. Sve u svemu Stefanos bi lako mogao da ulije sebi samopouzdanje i tako ovom pobedom udje maksimalno u završnicu turnira, a da ne pominjem 200 bodova koje mu znače preterano. Morao je i Novak juče kao i Rafa danas pa nije. Srećno!

  • To je ipak Rafa, Cicipas vuče i povredu stopala, takođe on je već prošao grupu i ako ostane prvi ide na Federera gde sigurno gubi, pre će pokušati da ga izbegne i igra protiv Tima. Srecno!

  • Jeste to Rafa, koliko je ozbiljna ta povreda , ne znam niti zna bilo ko sem tog tima, drugo da mi kazes da sigurno gubi od Rogera, mama mia :D posebno na ovom turniru

  • Živi bili pa videli burazzeru :D

  • Rafa je to eh, ali opet tip 1✅ nije mala kvota bila svakako

  • Jbga , lomio ga lomio i na kraju i prelomi Rafa,ali se jako dobro držao Cici

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺