18:55 DINAMO Z. - BENFIKA (detaljna analiza)

Drugari, evo još jednog predloga i po mom mišljenju je kvota za GG3+ čist poklon, stavili je na 2,70.. a na kraju teksta imate i predlog sa kvotom 6,50. Iznenađujuće dobar Dinamo je dogurao do 1/8 finala LE posle Viktorije i mnogi veruju da se ovde završava Evropa za Hrvate. Benfika dodatno motivisana posle pobede nad Portom i preuzimanja prvog mesta u domaćem prvenstvu i sad imaju vremena da se posvete Evropi + je mnogi vide u finalu tj kao dobrog favorita za osvajanje Evrope. Na Maksimiru će da gori svakako i domaći bi trebali da daju sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat pred revanš, ali mene kopka nešto sledeće. Svi znamo kako je Dinamo sklon nameštanju i kako se niko ne bi bunio ako bi danas došao prelaz u bilo čiju korist, a naravno da Benfika prođe dalje.. Dinamo je imao par prelaza u Ligi Evrope ove sezone, verovatno su i sami čelnici svesni u kojoj formi je Benfika i bilo bi im povoljno da to odrade, zato da ne bih lupao 2/1 ili 1/2 mislim da je tip gg3+ skroz solidan i bez tog prelaza, a sa druge strane ću probati Benfika daje 2+ u drugom gde je kvota (6,50) !!! Srećno!

  • Ja sam isto pomislio buraz, a svi nesto tipuju neki X, 0-2, gde god sam video. Al msm da cak i GG bez 3+ nije za baciti, 2.00 je kvota sto sam i odigrao.

  • Tako je brate! 50% na sajtu su za 0-2, ostalih 50% su za gg, najrealnije 1:1 i svima lepo, ali ja sam više za kombinaciju sa tri i više

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺