KHL + VHL + SHL

Pozdrav drustvo. U dva dana 5/5 hokej sa dvema kvotama od po 2.60, i sinoc fudbal The Strongest kvota isto 2.38. Za danas sam izabrao tri malo teze utakmice iz gore navedenih liga. Isto tako su i jace kvote. Po meni favoriti su jedino ova braca iz Svedske. Pa da krenemo. 1) Barys - SKA X2&5.5+, ODD.: 2.47(MaxBet) Utakmica kola, dve sjajne ekipe, tuku sve redom, ocekujem dosta golova, favorizujem SKA jer su posle CSKA najbolja ekipa u ligi. 2) VHL: SKA Neva. - Toros 1X&5.5+, ODD.: 2.83 (MaxBet) Ponovo jaka tekma, Toros igra jako dobro na strani, domacini odlicni kod kuce. I jedna i druga ekipa daju dosta golova, ali vise verujem SKA, tako da dupla sansa i 5.5 vise. 3) SHL: Timra - Djurgadens X2&5.5+, ODD.: 2.78 (MaxBet) Po meni i cista dvojka dolazi, bez golova, favoriti su u danasnjem mecu. Probacu na golove, jer domacin u zadnje vreme dosta golova prima. Gosti su u boljoj formi pa ocekujem pobedu. Kome se ne svidja sa golovima, stiklirajte dvojku, X2. Ovo su sve PREDLOZI, ko voli vece kvote, NE TERAM vas da igrate. Pogledajte, izmenite ako vam se ne svidja nesto. Srecno.

  • I da, ako zelite igrati bez golova na jaci ulog, osta ite sve kako jeste, tj ruse u DUPLOJ sansi a Svedjane mozete dvojku, cistaka. Srecno

  • Dosta kriticno 1/3 ako bi gledali sa golovima predloge, 3/3, sto bi se reklo, sigurice. Ale hajde, Boze moj, 6/8 nije lose za sad.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺