EUROCUP & EUROLEAGUE TRIPLE - IDEMO PO LOVU

● S. JOVIĆ 7.5 MANJE - Jović nije igrao 2 nedelje zbog povrede, tek juče je odradio prvi trening sa ekipom i trener Radonjić je izjavio da će danas pred meč odlučiti da li će Jović igrati ili ne. U takvoj situaciji, mislim da i ako zaigra neće imati veliku minutažu, a naspram sebe će imati odličnog defanzivca Calathesa, tako da bi trebalo da ostane ispod ove granice večeras. ● M. NDOUR 9.5 MANJE - Otkako je Unics potpisao Jackie Carmichaela, Ndour je potpuno izgubio svoju ulogu i minutažu. Igra tek 10ak minuta po meču, granica na njega pada s razlogom, tako da se ovo mora iskoristiti. ● A. RENFROE 10.5 VIŠE - Iako je stigao prije 15ak dana, već se polako nameće kao lider ove ekipe. Demonstrirao je zavidan kvalitet, iako su mnogi osporavali njegov dolazak u Partizan zbog godina, ali je Renfroe pokazao da će biti itekako veliko pojačanje za ovaj mladi tim. Imaće večeras sigurno veliku minutažu. Crno-beli, ako žele u TOP 8, moraće da dobijaju na domaćem terenu, a večeras ih očekuje težak zadatak protiv berlinske Albe. Renfroea očekujem da i večeras predvodi ovaj tim na terenu. Odigrao je odličan meč za vikend protiv Mornara i vjerujem da u istom ritmu može odigrati i protiv svog bivšeg tima i premašiti ovu zadanu granicu do 10.5 poena.

  • Jel ima negde pouzdanih vesti ko izostaje, posto sajt evrolige nije bas sjajan po tom pitanju, za nba je keva tviter stranica nba fantasylab

  • Za NBA, po mom mišljenju, najbolji je basketballmonster. Za Evroligu idem po zvaničnim sajtovima klubova, čitam najave za mečeve, gdje obično piše ko će izostati.

  • Renfroe obori

  • Renfore šutnuo 1, 12 asistencija, ludak.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺