× Predlozi za danas uz ststisticke pokazatelje

- Danas kao sto sam i sinoc rekao slaba ponuda sa ne bas toliko zaninljivim mecevima, ja cu ovde predloziti nekoliko meceva koji su pokriveni statistikom, dakle nije 100% sigurno jer se danas i odbojka namesta a tek fudbal... Dakle za svaki tip cu da se potrudim da obrazlozim zbog cega sam postavio na osnovu statistike, kome se svidja neka ga odigra singl dubl tripl ili sta vec volite, takodje za svaki tip cu napisati 2 predloga jedan sa jakom kvotom (koje su za singl) i one "sigurnije" za dubl tripl tiket... Pa da krenemo: × 18:30 Benfika - Rio Ave - u 16 kolu Portugalske lige Benfika docekuje Rio Ave 10plasiranu ekipu, ove dve ekipe su 2najbolje ekipe sto se tice golova, Benfika kuci i vise nego odlicna dok Rio ima 4 vezana poraza, Benfika je ekipa koja u proseku daje 1.8 golova po mecu do prima po 1, sa druge strane Rio Ave daje 2.1 golova po mecu dok prima 2.3, dakle Rio Ave igra otvoren fudbal sto i dokazuje da u 10meceva samo je jedan zavrsio sa manje od 2 gola, do sada takodje jedna zanimljiva informacija a to da Rio Ave do sada nema neresno u PRVOM POLUVREMENU, takodje jos jedna zanimljovost a to je da Rio Ave postize najveci procenat golova na pocetkj meca i da prima najvise pri kraju meca, da ne duzim statisticki gledano ovde se ocekuje otvorena utakmica Benfika mora da grize ovu utakmicu u koliko je zai teresovana da prati Porto i Sporting, Rio Ave na sredini siguran nema sta da izgubi pa u ovaj mec ulazi rasterecen, tako da s tim ovo su moji predlozi za ovaj mec: Rizicniji tip za singl: GG3+ (2.20 Mozzart) i "sigirniji tip" Benfika daje od 1-3 golova (1.35 mozzart) ×17:00 Hokej Ceska Olomouc - Sparta Praha ovde necu duziti sa analizom domacin bolje plasiran Sparta u crvenoj zoni medjutim u gostima Sparta igra najbolje a to pokazuje i njihov medjusoban skor gde Sparta u gostima protiv Olomouca ima 4 vezane pobede. Tako da je moj glavni i jedini tip ovde pobeda gostiju tj Spare na koju je kvota 2.40. ×23:00 Hokej Winnipeg - Dallas - Recicu duel dve izjednacene ekipe i ako bih da prednost Winnipegu koji je do skoro bio u vrhu medjutim pali su u igri i gubili bodove od mnogo losijih ekipa, ni ovde necu duziti sa analizom njihova tradicija vristi Winipeg 1 kao kuca i vise od 5,6 golova, sto i dokazuje jer domacini imaju vezanih 5pobeda kod kuce protiv dallasa, medjutim u prvenstvu igraju losije imaju dva vezana poraza dok dallasa ima dve vezane pobede mislim da Jetsi veceras idu na pobedu s tim ide i moj glavni i jedini tip: Pobeda Winnipega kvota 2.0. -Izvinjavam se ako nisam detaljnije pisao nemam mnogo vremena kome se svidjaju predlozi neka isproba iskombinuje modifikuje kako vama odgovara. Pozdrav!

  • Nisam primetio ali Sparta (hokej Ceska) krece u 17.00 ko ne moze da stigne a svidja mu se predlog nega odigra u lajvu. Pozdrav!

  • UODATE: Spara unistila Olomouc 0:3 pogodjena kvota 2.4, takodje Benfika GG3+ proslo 2.2 kvota ceka se benfika 1-3 gola kao sigirniji tip trenutno je 2 : 2.

  • UPDATE: Benfika prosla tip za singl GG3+ medjutim tip za dubl je pao 1-3 golova benfika a zavrsili 4:2, hokejasi u ceskoj odradili posao Sparta 0:3 zavrsila, ostao je jos Winipeg.

  • EPIZODA 3 !

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺