ABA liga!

Danas su na programu tri zanimljive utakmice i odlucio sam da igram na igrace! Izabrao sam 4 igraca i priredio analizu! PA DA POCNEMO! Tip 1: Matic Rebec 11.5+ Rebec jedan od vodja ekipe,u ekipi nema Marka Ljubicica koji je verovatno povredjen i nece igrati. Matic uzima dosta suteva,a i Cibona iskreno slabo brani poziciju pleja i prave dosta faula na njima. Tako da ce biti dosta suteva za tri,polaganja i slobodnih bacanja za mladog Slovenca,tako da REBEC + Tip 2: Bily Baron 11.5+ Moj omiljeni igrac kojeg uvek igram i redovno dolazi. Kao sto svi znate on je mozda i najbolji suter lige i ne treba trositi reci na njega! Uzima dosta suteva za tri i uglavnom ih pogadja u visokom procentu. Tkd. BARON + Tip 3: Luka Bozic 13.5+ Veliki talenat je u pitanju. Momak koji je lider ekipe i skoro svaki mec dodje +. Dobar suter,voli ulaze i kontakte. Tkd. Bozica vidim u plusu! Tip 4. Tip koji sam dosta analizirao,dvoumio sam se izmedju dva igraca Zadra, Littla i Vaughna,i izabarao sam Vaughna 12.5+. Bivsi igrac Partizana,pozicija plejmejker,dobar suter. Izabrao sam Vaughna zato sto mislim da ce imati veliku minutazu i dosta suteva zajedno sa Bozicem. Ako mislite da gresim,vi stavite Littla,ali ovo je moj neki osecaj! TOLIKO OD MENE ZA SADA! P.S. FUDBAL JE MOJA SPECIJALNOST,BICE TIPOVA ZA SUTRA,JER SE IGRA FA KUP.

  • Baron 12 ili 13.5 nigde gda nema na 11.5 a i u slaboj je formi vec nekoliko meceva je u minus fazi. Protiv Limoza ostao na 13 i minus ! Pre bih stavio Odza !

  • @Soren. Kako hoces. Kod mene je Baron 11.5,a Oja nema u ponudi! Mislio sam Oja,ali ga nisu ponudili u mojoj kladionici!

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺