Evroliga igraci

Evo par predloga i analiza za danas. De Colo (15.5 -) Nando nije na uobicajenom nivou na koji smo navikli ove sezone,ali i dalje ima visoku granicu,ocekuje se da eksplodira u narednim utakmicama,ali ne ocekujem danas.Ima malu minutazu u poslednjih 4,5 utakmica,da li se mozda desava nesto izmedju njega i Itudisa videcemo.Pokazao je CSKA da je jak i bez njega. Beaubois (13.5-) Ne mogu ga plus staviti,prosli mec 10.5,odmah sledeci 13.5.Francuz igra sjajnu sezonu kao i ceo tim Efesa koji je veliko iznenadjenje ove godine.Njemu ne lezi odbrana koju na njemu je igrala i koju ce veceras igrati CSKA.Jednostavno umeju da ga neutralisu. Eriksson (10.5 +) Kad god Gran Canaria drzi prikljucak u mecu ili vodi,ovaj momak je zasluzan.Po mom nekom misljenju,covek koji treba da bude glavna napadacka opcija,odlican sut poseduje.Njemu je proslo kolo granica bila 12.5,a negde 13.5 koje nije prebacio.Sada bi morao. Adam Hanga (7.5+) Po meni poklon kladionice,Barsine dve glavne violine u napadu su u promenljivoj formi Kuric i Tomic,ali ovaj momak svoju formu podize.Odlikuje ga sjajan ulaz,sasvim solidan sut i plus voli da igra protiv bivseg kluba.

  • Hvala brate 😁

  • Buraz nisi gledao proslu utakmicu efesa kao i Beaubois, biceo ovo jak duel a crnja je eksplodirao proslu utakmicu, zasto ne bi i sad?

  • Jedno je Buducnost,drugo je CSKA,plus sto ce napraviti dosta faulova,nije on poznat po odbrani,jos cuvas azdaju Higinsa.

  • i sta sam ti rekao,nije ni graj prve cetvrtine on je odavno u overu ,16 poena vec ima, moze da ga cuva ko hoce, igrac je zver

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺