Tiket 10.39 , predlozi na tip GG&D2+ i 3 dubla u lovu na kvote

Pozdrav svima . Juče za tiket 69.69 vraćen ulog. Vaduz pobedio uz samo 1 postignut gol. Na multi TR prošao samo 1 dubl. Što je dobro za plus . Ali moglo je i bolje . Genk vodio 3:1 i prošla bi još 2 dubla ali primiše gol. Kraj 3.2. To je moglo da se brani verujem lepom kvotom. Nisam bio kući inače bi se bolje prošlo. Nadam se da je neko od vas branio multi TR . Danas takođe planiram dublove na multi TR. Ali to sam ostavio za kasnije jer imam 10 mečeva u vidu na ovaj tip igre. Još se nisam odlučio da li ću ići sa manjim brojem parova u dublovima ili neki sistem 4/10 , 5/10. . Podeliću sa vama šta sam za sada uplatio. Na profilnoj slici tiket s kvotom 208.59 . Na tip igre GG&D2+ + na sportsku sreću. Naravno na mali ulog i pristojan ev. dobitak. Uslikao da se vide i parovi , kvote, ev. dobitak na moj ulog. Kao nešto manje rizičnu varijantu izbacio prva 3 meča a na preostala 4 ponovio GG&D2+ . Kvota tiketa 15.90 . Na jednom tiketu išao samo na pobede favorita. 3 dvojke , Plzen , Slavija P , Pyramids i 3 keca Ferencvaroš , Breidablik i Valur. Kvota tiketa 10.39 . Na profilnoj slici se vidi uplata i ev. dobitak za ovaj tiket. Za lovce na kvote : 1&GG prvo , 1&GG drugo sam pojurio na Ferencvaroš , Breidablik i Valur.. Dublovi po 4 kombinacije. Idem na mali ulog i ev. min. dobitak 2.000 din. po dublu a max oko 14:000 po dublu. Na sitno sam probao i sva 3 na tiketu 8 kombinacija. Taj tiket ću postaviti kao profilnu sliku posle 16:00 . Da se vide kvote za ovaj tip igre. Pregledajte statistiku ko isprati nešto od predloga sretno.

  • U poslu sam , košenje trave u toku. Čeka me još 3 Ara - pa koliko stignem danas. Tikete na multi TR ću kombinovati tek nakon sledeće pauze. Neću stići da ih kasnije i ovde predlažem. Zato ću ovde napisati koji su mi mečevi interesantni za pojuriti multi TR. To su ovih 7 sa profilne slike + Al-Ettifaq - Al-Hilal , Hradec - Plzen i Ostrava - Slavia P . Ako ne idem sa sistemom na svih 10 , verovatno ću odigrati dublove bar 2/6 ili 2/7 . Sad mi prioritet košenje ali to mi i daje vremena za razmišljanje sa koliko mečeva ići na multi TR .

  • Za lovce na kvote kao profilna slika 3 meča na tip 1&GG prvo , 1&GG drugo. Uslikao da se vide parovi i kvote. To sam odigrao na sitno i u dublovima .

  • Juče nisam stigao ništa da iskombinujem na multi TR . Zato danas krećem s tim tipom igre. Na profilnoj slici sistem 2/6 uz 1 fiks. Na slici se vide i parovi i sve ostalo. To sam odigrao i kao 1/6 + isti fiks. Takođe Australijance u fiksu ali na multi TR sa više golova. a ostale 1/6 na ovaj standardni multi. Ukoliko Australijanci obore tikete , ponoviću preostale 2/6 . Ko isprati bar 1 multi tr dubl sretno. Objava će ići dosta kasnije , imam mnogo posla.

  • Na parove s profilne i u Maxbetu ću iskombinovati par tiketa ali za pola sata kreću Australijanci pa neću stići da ovde predložim. Uglavnom na pobede uz gg , gg&tim2+ i gg3+ neke kombinacije.

  • Kao najizglednije za prolaz na pobede uz gg izdvojio bih Australijanci 1&GG , Viking 1&GG i Cirih 1&GG ukupna kvota 18.95 Maxbet . Na ulog od 265 din. ev. dobitak 5.000 din.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺