6 mečeva za dublove na multi TR i još par predloga

Pozdrav svima . Srećna slava svima koji danas slave Đurđevdan. Juče na 5 mečeva pojurili dublove na multi TR. Prošao samo 1 . Ni to nije loše jer ima zarade . Pri tezultatu 3:1 u Danskoj , VAR presudio da ne prođu još 2 dubla. Danas multi TR pojurio na 6 mečeva. Tiket na profilnoj slici uplaćen na mali ulog da se vide parovi i kvote . Moj predlog su dublovi. 2/6 je 15 kombinacija. Ja sam pojurio kao 2/6 ali na 3 tiketa. Na mali ulog i ev. dobitak 2.000+ din za 2 pogotka. Na profilnoj slici se vidi moj ukupan ulog za ta 3 tiketa. Ako se na taj ulog odigra 3/6 ev. min. dobitak je 5.900 din. Ovako za 3 pogotka preko 6.000 din. A ako bude 2 pogotka , nema minusa . dok za prolaz 3/6 2 pogotka malo. To pišem zbog oniih koji nemaju iskustva sa sistemima. Danas imao gomilu obaveza pa nisam stigao da predložim tikete uplaćene u Maxbetu. Spomenuća 2 tiketa na kojima imam meč u Singapuru Hougang - Lion City . Na jednom imam 2&GG u fiksu + sistem 4/6 na pobede favorita uz GG . To je tih 6 mečeva na tiketu s profilne slike. Na drugom tiketu išao sa 2&1+I&1+II u kombinaciji sa Inter 1&1+I&1+II , Schaffhausen i Roda tim1+I&tim2+ , Banska Bystrica i Al Jazira tim2+ kvota tiketa 14.85 a za meč u Singapuru kvota bila 1.5 Tako da na preostale parove kvota nešto manje od 10. Pa razmislite o preostalim parovima , ni 10 kvota nije loša. Pregledajte statistiku. Sretno.

  • Dok sam pisao objavu gledam meč u Singapuru na sajtu Meridian kladionice . Video kvotu 7.62 za šesti gol daje Hougang . Probao na sitno. Za 350 din. 2667 . Prošlo . A onda se razmišljam da li da pojurim još 1 gol i odustao - greška... Ali bitno da je za danas već obezbeđena zarada - koliko toliko . Još bar 1 dubl ili 3 da prođu na multi TR - super.

  • Ne znam da li je neko ispratio tiket s kvotom oko 10 ( moj tiket 14.85 ali bez meča u Singapuru) . Maxbet nudi cashout za moj tiket a verovatno i za taj s kvotom oko 10. Ako je neko ispratio neka razmisli. Ja neću uzeti iz mnogo razloga. 1 od razloga je puno dobitnih tiketa , može se malo i rizikovati. Sem toga Royal P igra dobro na svom terenu. Zadnja 3 meča kod kuće 6:1(3:0) , 5:1(1:1) i 5:1(0:0) . Ako danas ne postigne bar 2 gola biće to samo splet okolnosti... Eventualno da zarade crveni karton - ali nadam se neće. Zbog ovog zadnjeg meča na svom terenu ali i zbog po 5 datih golova na preostala 2 probam na mali ulog singl D2+prvo&D2+drugo kvota 11.0 . Veoma rizično , idem samo sa 300 din. Pa ako utrči nije loše ni 3.000 zarade. + i prošao bi tiket 14.85 - trenutna profilna. Ako neko isprati sretno.

  • Ja sad vidim da da sam od ovih predloga na male kvote ispustio zadnji meč i tim 2 + na Royal P . Ako je neko ispratio kako sam napisao u objavi tiket je prošao ali ukupna kvota dosta manja. Ne bih ni pisao ovo da Maxbet nudi cashout . Izvinjavam se nisam proveravao tekst objave. Žurio na inekciju a imao i drugih obaveza.

  • Na profilnoj tiket na golove favorita - po vremenskom terminu . Na iste odigrao i multi TR dublove.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺