18:30 - Lafnitz - Horn

Sta god da je razlog kvote 2,20 na domacina, ne mogu da ne odigram ovo, nemam vremena da guglam, verovatno im pola tima ne igra ali Horn koji na strani primprevise golova i prva ekip na tabeli, dodamo na sve to da je Austrijska divlja liga... predlozi: Lafnitz domacin vise od 0,5 prvo @1,79 3/10, domacin vise od 1,5 prvo 5@5,75 1:10...... statistika: 23/36 +30,87

  • Sretno buraz. Pisao sam u mojoj prvoj objavi danas i zA Lafnitz i za A.Klagenfurt. Od oba tima očekujem pobede i to bez teškoća. Kvote zaista čudne za oba meča.

  • Pa nesto znaju sto mi ne znamo ili se ne trudimo da saznamo. 😂 stvarno nemam vremena da trazim sad sta se desava na tom mecu ali ako sve bude kako treba 5 komada domacin mora da soakune. Videcemo!

  • Samo bih napomenuo da je , bar meni čudan i skok kvote za ki 1 na Linz . Upvo sm odigrao da sva 3 tima postignu bar po 2 gola. Ne znam šta se dešava u Austriji i zašto su tako dobre kvote na favorite. Valja probati pa kako bude.

  • Jesam optimista za golove ali baš po 5 komada danas ne jurim. Ali po gol u prvom i po 2 na celoj na ove favorite ne žalim novce. Nešto možda znaju što mi ne ali na ove kvote , ne mogu da ne pojurim šta mi se čini izgledno za prolaz.

  • Austrijanci , sva 3 favorita po bar 2 gola. Kvota za tripl bila 6.48 Ipak dobro. Stvarno čudne kvote za sva 3 meča... Zbog sumnji nisam odigrao pobede favorita uz 2+ ali na njihove golove išao na par tiketa.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺