PROGRESIJA II korak

Burazeri, posle sjajnog jucerasnjeg dana, danas igramo II korak progresije i za to izdvajamo sledece meceve: 1) Himki - CSKA 2 ; 2) Gerasimov - Troicki 1. Kvota 1.93 ulog sve sa koraka II (10.200). ⏭️ ANALIZA 1) Himki je kompletan (osim Jovica) ali je izuzetno tesko da nadju pravu formu, s obzirom da nisu imali ni za 5 na 5 na treningu, do prosle nedelje. Gledao sam ih protiv Zvezde i Fenera, totalno su nepovezani. Sa druge strane CSKA polako ulazi u formu i melje sve pred sobom, posle 2 poraza (Zvezda i Alba) u seriji su od 3 pobede, ali ono sto je bitnije od toga je nacin kako igraju. Nema vise divljanja James-a, svi su podredjeni kolektivu. Ocekujem ovde 10ak razlike za CSKA. ⏭️ ANALIZA 2) U Sofiji krece najjaci ATP turnir koji je Bugarska videla do sada, a vrlo verovatno i od sada. Tesko da ce se ponoviti da igraci tipa Manarino, Cilic, Gaske, Sinner, Simon opet igraju u Sofiji. Da se vratimo na mec. Gerasimov je sasvim solidan igrac, ima dobar servis, i jos bitnije igru u polju. Dolazi posle turnira u Kazahstanu gde je pobedio Harrisa, Veselog (sjajni serveri) a izgubio od Tiafoa u tesnom mecu. Sa druge strane Viktor dolazi sa istog turnira iz Kazahsatana, gde je izgubio od Rusovoria u kvalifikacijama i nije se domogao glavnog zreba. Ovde takodje je igrao dva kola kvalifikacija i usao u glavni zreb. Ocekujem laganih 2-0 za Gerasimova. Nadam se da neko prati, pozdrav!

  • 💪💪💪

  • Pratim te već neko vreme, samo nastavi 👍👍💪💪

  • Hvala Burazeri, idemo po kes i danas!

  • Извините браћо, ово се десило зато што сам ја одиграо 😂

  • Zadnja 3 pada su ti bili sve košarka (oni turci, Zvezda i sad CSKA), možda je bolje da zaobiđeš košarku ili je to samo crna serija.... poštujem tvoj trud al nikom se ovako ne isplati. Sportski pozdrav

  • @ Luiz 13 😂😂😂 . @Mato33 crna serija brate dosla na naplatu. Imali su sve u svojim rukama, drugo poluvreme katastrofa. Himki 5 trojki u 4/4 i jos su bez Sveda igrali. Na neke stvari ne mozemo da uticemo, video si pad na Zvezdu, video si danas...

  • од мене имаш подршку, сваку прогресију пратим, мишљења сам да је ово дуг и мукотрпан процес али исплатив

  • Gledao sam i Zvezdu i CSKA. Pratim te i dalje, pa očekujemo niz uspešnih tiketa 😉

  • Hvala braco, cilj nam je svima isti, da uzmemo kes. Verujte da mi je zao sto nije proslo, svestan sam ljudi koji me prate i odgovornosti... Ideja mi je bila da vam pokazem da se moze uzeti lova strpljivom igrom... Ovaj mesec smo na -9k, ali izacicemo u plus, verujte mi. Iz jedne cele idemo na +18 a dve kad vezemo, eto nas na +36k. Samo ne treba da gubimo konce igre, padovi su sastavni deo ovog maratona.

  • Наравно брате, какви смо ми то буразери ако се међусобно не подржавамо, а на крају крајева нико нас не тера да играмо, то је твоја добра воља. Имаш пуну подршку па да опет уђе добра серија!

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺