Na favorite ali baš rizično

Pozdrav burazeri. Nije bilo sreće da Avr postigne gol ... Nadam se da je neko ispratio i ona 3 dubla u lovu na kvote. Dubl s kvotom 38.19 (Red Star GGI , Pachuca DI2+) je prošao. Nakon objave uplatio sam još par tiketa na još rizičnije tipove igre na Meksikance. Uz dosta sreće prošlo ali nažalost , nisam stigao da i to predložim. U ovoj objavi ću pisati rizičnije tipove na favorite . One manje rizične i sami ste verovatno već odigrali. Tiket s kvotom 31.03 Viktoria Berlin - Rathenow DI1+&D3+ , Al Qadisiya - Al Shabab DI1+&D3+ , Basel - Winterthur DI1+&D3+ , Tirana - C.Zvezda GI1+&G3+ . Nema potrebe da pišem analizu. Dovoljno je da pogledate statistiku i odlučite da li da ispratite bar 3 gola favorita ili neku manje plaćenu varijantu. Ovaj tiket sam ponovio ali na Zvezdu tip GI1+&G2+ . Takođe uplatio i tripl bez Zvezde. Većina nas očekuje pobedu Zvezde ali diskutabilno je kakvu će taktiku primeniti. Jedan meč je u pitanju i nadam se bar golu Zvezde u prvom pol. Ne navijam za Zvezdu ali pojurio sam tip GI2+&GII 16.0 bila kvota , Kasnije pala na 13 a zatim na 11. Kome je tiket s kvotom 31.03 previše rizičan , neka odustane od čitanja teksta. Slede još rizičniji tiketi... Tiket s kvotom 115.48 , na sva 4 favorita tip tim daje bar 2 gola u prvom pol. Ovaj tiket sam ponovio s tim da na Zvezdu tip GI1+&G2+ (za svaki slučaj). Ko voli da rizčnije tipove odigra u sistemu , lepe su kvote za tip tim 2+I&2+II . predlažem sistem 2/4 ( ili 2/3 za one koji ne veruju u 4 ili više golova Zvezde). Napisao sam već da sam Zvezdu singlirao GI2+&GII2+ ali sam i odigrao dublove na taj tip sa ostala 3 favorita i tipom DI2+&DII2+ . Naravno i dublove bez Zvezde , tako da je to kao da sam uplatio sistem 2/4 . Zbog manjih kvota na preostala 3 favorita (za tip DI2+&DII2+), odigrao zasebne dublove. Da su kvote slične , lakše uplatiti sistem 2/4 . Ovako za svaki dubl prilagođavam uplatu željenom dobitku. Napisao sam ovo za one koji ne barataju sistemima.. I naj rizičniji tipovi za kraj objave: Nešto ne verujem da će Zvezda primiti gol ( ako neko misli da hoće neka napiše u komentaru). Zato sam na preostala 3 favorita odigrao tripl s tipom 1&GG prvo , 1&GG drugo , Naravno i 3 zasebna dubla na ovaj tip. Kvote su veoma zgodne za manji ulog . Ko isprati ove rizične varijante sretno.

  • Zbog tekme od 17:30 Lichtenberg - Altglienicke još jedan veoma rizičan tiket: Basel DI2+ 3.05 , Viktoria B. DI2+ 3.55 , Lichtenberg GGI 3.95 , GGII 2.85 , Fylkir GGI 3.55 , GGII 2.55 , Vestmannaeyjar GGI 3.40 , GGII 2.45 tiket ima 8 kombinacija . Naravno bolje odigrati na Basel i Viktoriju 1&2+ , D2+ , 1 ali idem na veći dobitak , ako prođe prođe..

  • Na ova 3 meča gde jurim GGI , GGII odigrao sam i 3 dubla s tipom D2+&G2+ ako neko isprati sretno.

  • Viktorija samo 1:0 poluvreme,. Bar je na Lichtenberg prošlo D2+&G2+ još Islanđani da se raspucaju... Planirao sam objavu na Ekvador i Peru ali nema se vremena ... Za 10ak min. kreće Zvezda. Ubacio u slike samo onaj dubl od juče tako da bi trebalo da imam objavu sutra na vreme.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺