bratanac_smajli

Moje neko misljenje: sve je bilo ok dok se nije ugurao Bratanac preko Smajlija, (bez uvrede) koji bi izbacivao i dalje free tipove da se nije Bratanac umesao. Naravno, svaka cast i bratancu, i on je dobar tipster nema tu price. Naravno da zasluzuju da im se uplacuju pare jer decaci kidaju, ali kao sto rekoh sve je ovo pocelo od Bratanca, jer Smajliju nije potrebna nikakva lova, covek ne igra sirotinjski kao mi ovde u Srbiji. I kao sto neko rece, ovaj sajt je napravljen da pomazemo jedni drugima, ali neki to nisu shvatili kako treba. Ok je sto imaju insta nalog jer je ovde ograniceno izbacivanje tipova ali se ovaj dragoceni sajt zapostavlja! A oni sto prepisuju tipove, ne znam sta bih reko za njih... Niko im ne brani da to rade. Svakako je glupo to sto rade...

  • To je i bila poenta moga komentara,no sto su mnogi likovi ograniceni da to ukapiraju buraz

  • Ja sam rekao nek se samo vrate na sajt i svima lepo!Ovako se zale da analiziraju po ceo dan utakmice i da ne zele da trose toliko vremena a nemaju nista od toga!

  • Ovde imaju 3 teksta i nek izbace kao i svi kada imaju nesto i nece im toliko vremena oduzimati...

  • Ja cu vrlo verovatno pristati da im placam jer mi drugo ne preostaje, sam ne mogu nista da uradim da bih zaradio nesto.

  • Ali u neku ruku nisu u pravu, sta znam, necu da ih pljujem.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺