Braco ovo je nesto ''najsigurnije'' po meni zato i objavljujem COUNTER STRIKE (E-SPORTS)

Ovako u pitanju je e-sports (csgo) kanter pratim duze vreme i ovako u pitanju je najveci turnir u kanteru Major igra se od 22feb do 3marta,Moj tip je Astralis osvaja turnir po meni je ovo 80% prolaz ovako,Kanter se igra u grupnim fazama to ce proci 100000% posto onda kao i sve osmina,cetvrtina,polu finale i finale.Oni igraju najbolji kanter od gad igrica postoji a postoji 20 i kusur godina kvota jos nema ali bice otprilike 2.50 do 3.50,Znaci ako pogledate ovo oni su od https://www.hltv.org/stats/teams/events/6665/Astralis poslednjih 7 turnira bili 6 puta prvi i ovaj poslednji turnir su mogli da osvoje ali desi se ''zasicenost''+ sad ce najjveci turnir u kanteru tako da ima i do toga.Znaci braco vredi probati da osvajaju taj major igra se od 22 februara do polu finala.Ne vidim im realnu konkurenciju na tom turniru ja cu singlirati to na 10000 ili 15000 tako da ovo vredi probati! Srecno ako neko isprati!

  • nemojte da mi sudite po starim postovima nikad nisam objavljivao nista ne zelim da nekom izbacujem pare iz dzepa ako nisam bas jako ubedjen u prolaz

  • Iskreno ima dobrih ekipa, jeste Astralis jak, ali bih se plasio Faze-a, jaki su u picku materinu... Ali svakako ti zelim da osvoji Astralis ako budes igrao, srecno!

  • ma kakav faze jedino ko moze da ih dobije mozda liquid,karrigan je otisao iz faze a i da je ostao opet nista ne bi mogli,ja ti kazem jedino ko moze da ih dobije mozda liquid i to je to

  • Aa karigan zapalio, nisam znao... ma znam nego su mi niko i guardian jedni od najboljih, pa zato. Gotivim ih, ali svakako srecno, nek dobije astralis!

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺